Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co zakładacie na stópki dzieci niechodzących, kiedy są na dworze? Mam na myśli szczególnie dzieci chustowe czy nosidełkowe

Nana a są też takie chłopskie :p?

co zakładacie na stópki dzieci niechodzących, kiedy są na dworze? Mam na myśli szczególnie dzieci chustowe czy nosidełkowe
Mamy dwójki (i więcej dzieci) czy prasowałyście ubranka dla noworodka
Zwłaszcza jeśli ma się w domu malucha, jest się z nim samemu i ma się zagrożoną ciążę. Jak z tym prasowaniem? Jest to niezbędne?
Prasowałam wszystko całej rodzinie do niedawna. Ze wspomnianych wyżej względów zaprzestałam i nie cierpię wkładać takiego prania do szaf
Nie leży mi. No i nie lubię gonitwy prasowania całej rodziny przed wyjściem. Zastrzegam, że do pedantów mi daleko 

. Z mlodsza corka tez tylko przed porodem. Teraz prasuje, bo daje mi to odprężenie

Po prostu chodzi w sumie o to że mężowi zaproponowałam kupno lekkiej spacerówki a On stwierdził że lepiej nosidło eh nie widzę trochę tego Ona już troche waży i kręgosłup na dłuższą metę mi siądzie bo już jest z nim krucho

I przy następnym dziecku nie będę już popadać w taką paranoje czasu mam dla siebie więcej dzięki temu.Przy kolejnym dziecku przeprasuję tylko pierwsze ciuszki a później jak nie będzie żadnych uczuleń to przestanę prasować i tyle

, więc poglądowo na szybko. Na pewno kupowałam tańsze

Mikołaj dostanie (o ile u nas w sklepie będą) dwie pary nowych portek dresowych, sweterek rozpinany, bodziaki granatowe i w niebiesko-białe paseczki, bodziaki 56 i skarpetki na wyjście ze szpitala I
M&D, czapulinę z uszami
).

poszłam po tą czapulę z uszami i nie było jej dziś w hm.. skarpetki też przebrane i lipa.. same duże były..
Mam nadzieję, że u nas będą. Nie wiem, czy dziadek pozwoli sie wysłać do przybytku szatana (czyt. galerii handlowej) raz jeszcze 

Nana, Asiula ja długo polowałam w H&M na tą serię, do tego stopnia, że bodziaki i piżamkę mi koleżanka kupiła w Szwecji ;)
--

no chyba, że mamy "zboczone na punkcie prasowania;). Tym bardziej, że u mnie będzie znowu wszystko na ostatnią chwilę. Żeby ułożyć ciuszki Małego Skrzata muszę najpierw "wyprowadzić" z naszej sypialni Dużego Skrzata, a co za tym idzie zrobić mu pokój
wszystko - pomalować, kupić, zorganizować;) A to będę robić najszybciej za miesiąc jak eM przyjedzie...eh...a tym razem miało nie być na ostatnią chwilę

[/url]
[/url]
[/url]słuchajcie dziewczyny, powoli zaczynam kompletowanie ciuszków dla mojej styczniowej córeczki. Chcę się zaopatrzyć w ubranka w rozmiarze 56 i 62. Czy wyższą rozmiarówkę mogę kupić już po porodzie, obserwując jak mała będzie rosła, czy już teraz się zabezpieczać i szukać większych ubranek?
Ja generalnie do tej pory kupuję z wyprzedzeniem głównie na promocjach...

[/url]