Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

)
Generalnie była to miłość od pierwszego wejrzenia...
)
Ja bym powiedziała, żeby raczej ciuszków nie kupować,

Teraz sa karty podarunkowe wiec mozna poprosic do sklepów dla dzieci...smyk, H&M, reswrved kids itp...

No i mimo że np.dady są tanie a fajne sama teraz używam to gdybym miała komus kupić pieluszki to wybrałabym pampersa wiadomo dlaczego tak...

Ale z chusteczkami różnie bywa,mnie np zapachy niektórych strasznie drażnią, niektóre są klejące, więc ja miałam swoje ulubione
ale jeszcze bardziej nie lubię maskotek
więc za każdym razem musze ją sprowadzać na ziemię 
choc ja za rada rehebilitantow dzieciecych wolalabym jakas grubsza i twada, by cora cwiczyla lezenie na brzuszku, a potem inne akrobacje.:)
Kilka moich koleżanek również urodziło dzieci w tym roku, spotykamy się często, więc Hania już niejedną matę zwiedziła, a i tak wydaje mi się, że najbardziej podobało się jej na tej naszej w domu.Ale tak to jest w sobotę przyjechała teściowa z kombinezonem, mam trzy w szafie, jeden po Nince jesienny i dwa zimowe pożyczone od kuzynki, po kiego grzyba mi 4, ale nawet nie zapytała, tylko przywiozła

A dla mnie przywiozła do szpitala wino musujące

, mąż- wino, Basia- tort pieluszkowy (Pampers2
), od teściowej w szpitalu- skarpetki dla małej i komplet pieluch tetrowych ze Smyka. Moja teściowa tylko raz kupiła przepaskudną sukienkę, ale jej wybaczam, bo to złota kobieta
choc ja za rada rehebilitantow dzieciecych wolalabym jakas grubsza i twada, by cora cwiczyla lezenie na brzuszku, a potem inne akrobacje.:)
nie mam praktyki ale piszą ze na tych popularnych sie dziecko slizga i ze sa za miekkie do nauki pelzania, czy lezakowania na brzuszku
a że na zwykłej nie może?

wstepnie podoba mi sie ta Skip Hop mata Playspot- znacie ją?
Gdyby nie spory koszt mocno bym się zastanawiała. Miałam matę dla Emiliki i średni sie spisywała. Poza tym z moich obserwacji wynika, że dzieci i tak bawia się najlepiej czymś niekonwencjonalnym.

Ja w sumie nie chce kusić losu poczekam jeszcze z 2 tyg
. Ale miałam 2 torby: jedna na patologie wlasnie i druga cala porodowa+ rzeczy dla dziecka.
Ale zaraz spakuje siebie i Groszki tak wrazie "w". Dzięki dziewczyny. 

. kakai z jednej strony masz rację trzeba by o czymś pomyśleć chociażby ze względu na bezpieczeństwo niemowlęcia przy biegającym 1,5 - 2 latku, ale z drugiej...strasznie nie lubię takich kojców...wrrr... Nie wiem czy czytałaś "W głębi kontinuum" i tam był właśnie opis jaką traumę przeżywało indiańskie dziecko wsadzone do kojca na dosłownie kilka sekund...wrrr...no nie wiem...przy Kubie obyło się bez kojca, więc liczę, że teraz też się uda (ciągle uczę się ufać intuicji dziecka;). Najwyżej będzie jeszcze więcej czasu spędzał w nosidle;) Myślę, że za rok już nie będę w ciąży to ponoszę trochę, a jak nie będzie wyjścia to zawsze można kupić;)