Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A czy są tu mamy, które kąpały swoje dzieci w tummy tub?
Powiedzcie proszę podkłady do przewijania potrzebne są? Jak się sprawdzają? Chodzi o to, żeby pościelić coś pod pupkę dziecka w szpitalu podczas przewijania? Nie można tego zrobić wykorzystując np. pieluchę flanelową?
Czy Ktos stosowala babydream te niebieskie kosmetyki? Podejrzewam,ze chyba zmienili skład,bo mojej corki nidgy nie uczulal ten plyn kapieli,a ostatnio wykapalam i powychodzily jej takie liszaje az
A powiedzcie proszę czy jak mam ten Cleanoz, to jego używam przy katarku itd, a do codziennej pielęgnacji noska to lepiej Sterimar baby użyć?
Powiedzcie proszę podkłady do przewijania potrzebne są? Jak się sprawdzają?
czy postępując zgodnie z intrukcją, czyli "wprowadzić końcówkę aplikatora do nosa i nacisnąć podstawę aplikatora"
Olej ze słodkich migdałów (do masażu dzieciątka i nawilżania)
Powiedzcie proszę podkłady do przewijania potrzebne są?
podkłady porodowe są jakieś najlepsze z najlepszych?
a podkłady porodowe są jakieś najlepsze z najlepszych?
bananowiec i co będziesz kupować te wiadro?
Nie mamy w domu wanny
(pierwsze dziecko i bankowo będziemy się cykać z mężem)....nie podjęłam jeszcze decyzji
bananowiec taka obawa może być pierwszy raz jak będziecie kąpać maluszka, dlatego dobrze jest to zrobić z mężem a potem wierz mi że nie będziesz się bać, ja tylko kładłam na dno wanienki pieluszkę tetrową, aby się dziecko nie ślizgało, a potem to nabędziecie wprawy i będzie szło szybko i sprawnie
--
Mój mąz do dnia dzisiejszego kładzie w wanienkę pieluchę tetrową,
Ślicznie pachną