Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Tak polecacie, że prawie się skusiłam. Dobrze, że w porę skojarzyło mi się, żeby jeszcze konkretnie dopytać. Mam tendencje do odparzeń, a po porodzie to już kosmos. Nie zniosłabym czegoś takiego jak alwaysy choćby nie wiadomo jak chłonne były. Chyba się skuszę. 

A te klody są plastikowe? Ja tez chce coś w czym przemieszcze dziecko i co na dluzej starczy. Ostatnio często reklamowali w tv ale na żywo nie widziałam.
--
Widzę, że modele wcześniejsze i późniejsze różnią się tylko kolorami.

Dzięki Kachaw Tak polecacie, że prawie się skusiłam.

KUPOWAŁAŚ NA Aukcji czy u jakiegoś konkretnego sprzedawcy???

nie przemawia do mnie ten koleś
), więc w sumie miał być to taki bardziej "bajer". Chyba w tym drugim linku on właśnie pisze, że dziecko poza brzuchem już nie potrzebuje pozycji takiej jak w łonie matki...sama nie wiem co o tym sądzić, ale chyba jednak fizjo wie lepiej
choć wiadomo, że różnie to bywa i za kilka lat może się okazać, że jednak nie miał racji
ile par tych majtek kupiłaś???Myślę że dwie starczą nie?
a ten chicco Relax & Play to nie ma regulacji oparcia?ma regulację od leżącej do "siedzącej" ;) Zrobić zdjęcia?

podkłady polecę dopiero jak użyję i się sprawdzą, na razie kupiłam też pod wpływem pozytywnych opinii tutaj i na necie, a jakie są w praktyce okaże się wkrótce
Pisząc o polecających miałam na myśli Tuli_pani i Jaheirę
Niemniej czekam na wrażenia 

nie przemawia do mnie ten koleś hehe...

), a co do kręgosłupa to tak jak ktoś pisał kąpiel trwa kilka minut, a do tego, jak powszechnie wiadomo, woda odciąża kręgosłup... No chyba, że Ci biedni ludzie cierpiący na bóle kręgosłupa niepotrzebnie chodzą na basen, a uczucie ulgi sami sobie wmawiają 
Bonim - ja mam BabyBjorn Balance - polecam :) mozesz sobie obczaic na necie. Juz tu go polecalam na watku, jest do 13kg.