Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
robie liste potrzebnych kosmetyków
Tez stworzyłam już ostateczna wersję 
jeśli chodzi o prawidłowy rozwój szczęki to odradza się w pewnym wieku i smoczki i niekapki, ponoć bidon jest najbardziej optymalny,bo układa buzię w dziubek, ale jak dziecko nie potrafi zajarzyć o co kaman
Oblewanie się było wkalkulowane w wyjscie
Często słyszymy zachwyty nad czymś, co dla nas stało się całkiem normalne juz dawno. Obecnie na wycieczki czy letnie wyjścia z domu kupuję jej wodę ze smoczkiem i daje radę. Ba! Z butli od napoju tez się napije 

Patrzyłam na necie i w jednej paczce jest 78 szt. Czy dwie takie paczki starczą???? Jak szybko maluch przeskakuje na rozm. 2.
zechciałabyś wrzucić swoją wersję?

Nie wskoczył więc wstawiam normalny odnośnik 

Też planuję jedno opakowanie na początek-nie wiadomo jaki Bobofrut duży się urodzi i jak będzie przybierał na wadze

Purelan (to chyba Medeli?) dość ciężko się rozsmarowywał

emolium to do kąpieli?

i wpadłam na pomysł żeby nie brac wielkiego zelu pod prysznic czy szamponu bo np w Naturze są w sprzedaży takie mini wersje kosmetyków i se takie coś kupię.nie bede latać do łazienki z wielką kosmetyczką tylko małą
o!
. Dla maluszka polecam Ci kupic Hipp,sa najbardziej naturalne w porównaniu z tymi nivea czy Johnsonami. Oilatum czu emolium nie jest zalecanane dla skory bez problemów,ja bym nie kupowala na zas.
Mówicie że w rossmanie można takie dostać?
Oilatum czu emolium nie jest zalecanane dla skory bez problemów

Nam na SR też mówili, żeby nie stosować na zdrową skórę emolientów.no tez jestem tego zdania dlatego poszukam czegos zwyklejszego.by potem miec czym walczyc w razie problemow
kachaw: skóra może się przyzwyczaić i jak naprawdę będzie potrzebować takich kosmetyków to mogą okazać się nieskuteczne
właśnie głównie z tego powodu.
nie dalej jak w piątek kupowałam tam właśnie malutką pastę do zębów do torby szpitalnej.

Wysłałam mamę i jej farmaceutka poleciła. Nie wiem czy dobry. Kubę ochronił, a ten to potrafił i 3 godziny na mrozie w wózku spać;) Tylko właśnie coś mi się wydaje, że on jest powyżej 3 miesiąca, ale koleżanka miała zwykły Bambino i ten jest ponoć od pierwszego dnia.

Jakoś mnie to zraziło do tej firmy 

z młodszym nie będę ryzykować. Zostanę przy tym Emolium jednak

a potem z czystego lenistwa nie chce mi się pisać od nowa. Absolutnie nie krzyczę, dziewczyny są tu bardzo doświadczone, na bieżąco i ogromnie mi pomagają...gdzież bym śmiała krzyczeć
????