Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pewnie nie powinny, ale ze względu na okoliczności przyrody nie będę już szukać czegoś nowego, choć bardzo mi się podoba świadoma postawa i wiedza eko, którą prezentuje kachaw 

. AQi huggies pieluchy sa w promocji za 32.99zl
hanny a jaki detektor oddechu masz?
Poza tym to byłam zadowolona, bo później włączałam już tylko np po szczepieniach. Gdyby nie on to pewnie bym w ogóle nie spała. Ogólnie jak Kuba był większy to już się te fałszywe alarmy nie zdarzały. No sama nie wiem co o nim myśleć
Jak ktoś jest mocno przewrażliwiony (jak ja
) to warto, bo lepiej pobiec z "zawałem" do dziecka jeden raz za dużo niż za mało.
Dziewczyny mam pytanie do torby na porodówkę bierzecie swoje laktator butelki i smoczki??

,
Jakie polecacie?podobno w sieci Netto są najbardziej odpowiednie składem.jeszcze nie kupiłam ale sie do nich przymierzam.kosztują 5zł za paczkę
Ja zakupiłam na razie z "pampers", ale zastanawiam się nad huggisem.
--

że moim chłopcom zakładałam jeszcze nawet w domu po kąpieli,
Sprawa indywidualna...w każdym razie do wyprawki mam wpisane 2 takie cienkie malusie czapeczki i do szpitala też zabiorę 

do wyprawki mam wpisane 2 takie cienkie malusie czapeczki i do szpitala też zabioręno ja mam pełno takich czapeczek maleńkich,zastanawiam sie tylko czy wpisywac na liste do szpitala....
Uś przyznaj lepiej że jesteś udziałowcem netto, albo masz jakąś umowę podpisaną i raz dziennie przynajmniej musisz wspomnieć o tym sklepie, przecież nikt Ci złego słowa nie powieA tam udziałowcem-ja prezesem jestem

uś u nas po urodzeniu musiała być czapeczka a rodziłam w sierpniu;)aaaa no czyli nadal to praktykują.a w domu po kapieli np?dodam ze ja urodzę w grudniu
ostatnio zakręconą jestem strasznie.aaaa no czyli nadal to praktykują.a w domu po kapieli np?dodam ze ja urodzę w grudniu