Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tylko mi akurat chodziło o konkretny model bo ja z kolei nie rozważam nawet tego normalnego "na łóżeczko czy komodę", a głównym kryterium nie są oczywiście kieszenie a bezpieczeństwo i stabilność przewijaka na stelażu...o kieszenie pytałam po porostu 
Wycierałam dobrze główkę i było ok;)Pewnie, że dobrze

a pod zimową czapeczke zakładać bawełnianą?

. Bo przez główkę najwięcej ciepła ucieka i żeby po kąpieli ogrzać maluszka zakładali czapeczkę. Ja w domu po kąpieli zakładałam mu jeszcze przez 2 tyg. Ale po karmieniu już zdejmowałam.
traktujecie ją jak wyrocznię... 
Teraz sobie to uzmysłowiłam oglądając w gazecie zdjęcia nowo narodzonych maluszków - wszystkie w czapach.

Kurcze tak czytam czytam i czytam... co to za Srokatraktujecie ją jak wyrocznię...

W drogerii najlepiej wyposażonej w mieścince jak na złość nie było oczywiście
Z moją mobilnością juz wtedy ciężkawo, więc chcąc nie chcąc kupiłam huggiesy. Zła byłam. Po porodzie okazało się, że huggiesy lepiej mi sie sprawdziły niż pampki. Mam na myśli tutaj newborny akurat. Nie wyciekało nam z nich nic, gdzie w a pamkach zaliczałyśmy regularne przecieki i to po krótkim czasie od założenia. Poza tym małe huggiesy jakos lepiej leżały na Emilkowej pupie
Całkiem możliwe, że to zależy od dziecka, ale naprawdę byłam zadowolona.

teraz ich nie widziałam, są jeszcze??

. Teraz jest promocja akurat,ale numery chyba od 3 w gore.

Mam przykład nie założenia czapki i zapalenia uszu. Tak miało dziecko znajomej.
My kupujemy www.mall.pl tylko tu są Huggisy sprzedawane ...Firma wycofała się ze sprzedaży pieluch w polsce i raczej nigdzie juz się nigdzie nie kupi tych pieluszek w sklpei stacjonarnym tylko niedobitki zostały gdzieniegdzie.

Nana ja zakładałam moim chłopcom pod zimową czapkę,bo to wcześniaki były i każda najmniejsza czapa zimowa im odstawała.a bawełniane były przylegające,pewnie dlatego zakładałam je pod spód
Dobrać dobrą czapę to nie lada sztuka 

A tych najmniejszych pampersów nie kupujcie za dużo bo ja najmniejszego rozmiaru używałam może ze 2 tyg. tylko. Tak samo jak najmniejszych ubranek. U mnie zawsze sprawdzała się metoda kilka sztuk 56 i więcej 62.
nawet teraz na spacerach jeszcze nie nosi - jest okolo 12-17st

w szpitalu w aptece je maja wiec nie bedzie problemu

nie chcę burej czy granatowej. Tylkonajlepiej czerwoną. I nie ma. Dla chłopców to chyba zakazany kolor...
Dziewczyneczki za to można stroić
Wystarczy wejść do sklepu - ponad połowa półek jest dla dziewczynek, gdzie chłopięce ubranka skromniutko wisza na jednym wieszaku
Wcale nie uważam, by to był babski kolor. Mikołaj na wyjście ze szpitala ma czerwony dresik