Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko ze kurka one mi za drogie są.ja tylko do szpitala bo w domu to juz we wlasne sprawdzone koszulki wskoczę. italian fashion model simona
moze i masz rację... lepiej wydać 50 zł i to użytkować niż 30 zł na raz;)
oooo takiej opinii szukałam Ja mam Uś taką ale koszule :) I szczerze najbardziej ją lubię :P
Zapinam tylko pierwszy guzik i tak śpię :D przecież i tak mam stanik pod koszulą :)
A dzięki temu, że odpina się jakby cała klapa, to łatwo mi się robiło okłady przy nawale, nie ściągając koszuli :)
czyli luzik.pomyślę nad nią Ale na kilka dni dało się przeżyć...
wiem Hanny,miałam już CC.póki sie leży na pooperacyjnej to bede w koszuli szpitalnej,z gołą dupą. us ale po cc też się krwawi dość mocno. Ja pierwsza noc leżałam z gola dupa na podkładzie by wszystko wylecialo. Nie wyobrażam sobie tego w pidzamie
--
tsss moga mnie cmoknąć ja pyskata jestem i grzmoci mnie zdanie personelu to nie oni w tym chodzą.to tak jak kiedys zabraniali siateczkowych majtek i sie chodzilo jak pingwin z podkładem między nogami trzymając by nie wyleciał.idiotyzm.ja se nie pozwole rzdzić. W naszym szpitalu pognaliby Cię z pizama. Koszula ok.
ależ przecież nic się nie stało ja tylko wyjasniam że z moim pyskiem to drugi raz uwagi mi nie zwrócą Pisząc, nie miałam zamiaru Cię rozjuszyc Poddalam tylko pod rozwagę
Zapinam tylko pierwszy guzik
a swoją drogą te siateczkowe majty że sie o nie czepiają to przesada,nie?jakas starodawna szkoła.rozumiem wietrzyć.ale latać po oddziale jak pingwin to już nie jest fajne
myślę że warto sie wstrzymać.nie wiesz czy husteczki będa odpowiadać Tobie,ani Twojemu dziecku.jak przetestujesz to wtedy pewnie że warto kupić zapas,jesli wychodzi to taniej Warto kupić czy nie?
brrrr na samą myśl aż mi słabo tam gdzie rodziłam tez sie czepiali żeby nic nie zakładać ale ja i tak nosiłam żeby nie pilnować ciągle tej podpachy żeby sie nie przesuneła.
Przez caly polog nosiłam siateczkowe,mialam kilka par.
Mam pytanie do dziewczyn które mają uzywaja albo uzywały leżaczka 3w1 z Tiny Love. Jak długo słuzy on dziecku? Podoba mi sie ale szkoda by mi było kasy jak mała miałaby go uzywać np tylko 3 miesiące. Czy jak dziecko juz siedzi to nadal chce być w tym leżaczku?
--
A swoją drogą to zastanawia mnie czemu w szpitalach się ich czepiają?
bardzo nam się sprawdzal najpierw do leżenia, pózniej jako typowy leżaczek, fajan sprawa polecam i ciesze sie że go mam do kolejnej dzidzi
Dziekuję za opinię Kakai