Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kobiety, mysle nad waga dla niemowlat. Mikolaj to jedzeniowy leniuszek, jego rowiesniczka przekonuje do tej opinii. Obawiam sie nieco moich nerwow po wyjsciu do domu. Chcialabym wiedziec, jak mlody przybieta na wadze, a do przychodni w te wszystkie bakterie nie usmiecha mi sie za bardzo doginac systematycznie z wczesniakiem. Co polecacie? Na co zwrocic uwage przy wyborze? Nie chcialabym raczej wydawac majatku, ale dobrze by zakup okazal sie funkcjonalny.
A moze ktoras chce sptzedac taka wage?
drugi wygralam na fb:)
Kakai, cholera, będę musiała cie zabić
Weszlam na oficjalną stronę ła milou i wpadlam jak sliwka w kompot.
Teraz MUSZĘ :-) mieć kocyk , mufke i wkładkę do wózka A widzę że szykują nowość tj spiworek
Kakai a jak się zachowują te kocyki po praniu? bo ja miałam klika takich dwuwarstwowych (no name) i po praniu to już każda warstwa żyła swoim własnym życiem, poskładać ładnie kocyka już się nie dało :/
Dżasti, ja mam to samo :) Ładne te kocyki, ale jakoś nie lubię mieć tego co wszyscy ;) Za to mam ok.10 kocyków z lumpika ;)
i bóg wie co miały, to poliestru dziecku nie dam. No i cena powalająca...
patrze, ze kolejna podnietka kocykami....
Kakai - tak przyodziewam dziecko w 100% bawełny. Zanim coś kupię patrzę zawsze na metke. Tyle się naczytałam o szkodliwości poliestru, że nie chcę, aby Maksiu w tym chodził ani się do tego przytulał. Kocyki mam też bawłniane.
A wiesz jeżeli chodzi o kasę... akurat stać byłoby mnie. Ale uważam, że wszystko ma swoją wartość i dla mnie te kocyki są dużo za drogie.
Kakai - masz duze kocyki czy male? zastanawiam sie jakiej wielkosci zamowic :)