Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

). Sadzalam tam corki po 6 m-cu,napewno nie wcześniej. Choc ten fotelik ma odchylane siedzisko w pozycjach,zeby można karmic w takiej pollezacej pozycji.
Dziewczyny możecie polecić jakąś dobra firmę "pościelową" robiącą ochraniacze do łóżeczka na cały jego obwód?
--

Hej dziewczyny! Chciałabym kupić koleżance prezent z okazji narodzin dzidziusia i pomyślałam o pampersach. Kompletnie się na tym nie znam i nie wiem czym się kierować i jak wychodzą one cenowo? Pomożecie?!?! Znalazłam jakąś ofertę w rossmannie, myślicie że to dobra cena? http://www.promocyjni.pl/gazetki/11989-pragnienia-i-potrzeby-gazetka-promocyjna

Czy mogłabym Ciebie, jako ekspertkę, prosić o radę, właśnie w doborze rozmiaru ?
fakt, że mi się przydawał ten mały długo ale Jaś urodził się pod koniec lipca więc od września czy października do wiosny był małym przykrywany, Ty zaś szybko przejdziesz na kocyk light...
Moja Mama jest zachwycona wyglądem tych kocyków, więc postanowiła, że zrobi dla pierwszego wnusia prezent, tylko my mamy zadecydować, które chcemy. Wszystkie są piękne i bardzo podoba mi się ich kolorystyka. Nie ukrywam, że była to miłość od pierwszego wejrzenia i od tego momentu marzyłam o tym, aby kiedyś kupić takie cudeńko dla mojego Maluszka. Faktycznie te kocyki cieszą się bardzo dobrą opinią, nie tylko w Internecie, bo ostatnio słyszałam rozmowę dwóch młodych Mam w przychodni, które naprawdę wyrażały się w samych superlatywach. Raz jeszcze dziękuję za radę

to przynajmniej powinnas dostać kocyk za reklamę
Tylko po co ci 9
Taki ohydny dzień, na spacer nie ma jak to się popodniecam kocykami
Przyszła dziś paczka z kocykiem średniaka, wysciolka do wózka i poduszką . Wzór babuszki i szare minky .CUDNE !

i spodobało mi się apollo sun voyagerja mam. Materiał fajny, można go zdjąć i wyprać. Niestety po jakimś czasie coś chyba mi na sprężynach popuściło i oparcie czasami samo się rozkłada. Aha,i trzeba uważać- gdzieś w necie wyczytałam, że któryś sprzedający nie dodaje paragonu do krzesełek- faktycznie musiałam sie o paragon upominać.
Dorit też mam Medele swing i polecam jak ktoś będzie często uzywał. Bo jak sporadycznie to chyba szkoda tyle kasy.
AHA i sprawdzaj czy w smyku nie ma promocji na ten laktator. Ja kupiłam a potem była promocja akurat ;/

Materace z ikea pasują do każdych łóżeczek 60/120, kupowałam tam materac na działkę

a na działce te za 69 zł