Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny możecie polecić jakąś dobra firmę "pościelową" robiącą ochraniacze do łóżeczka na cały jego obwód?
--
Hej dziewczyny! Chciałabym kupić koleżance prezent z okazji narodzin dzidziusia i pomyślałam o pampersach. Kompletnie się na tym nie znam i nie wiem czym się kierować i jak wychodzą one cenowo? Pomożecie?!?! Znalazłam jakąś ofertę w rossmannie, myślicie że to dobra cena? http://www.promocyjni.pl/gazetki/11989-pragnienia-i-potrzeby-gazetka-promocyjna
Czy mogłabym Ciebie, jako ekspertkę, prosić o radę, właśnie w doborze rozmiaru ?
Taki ohydny dzień, na spacer nie ma jak to się popodniecam kocykami
Przyszła dziś paczka z kocykiem średniaka, wysciolka do wózka i poduszką . Wzór babuszki i szare minky .CUDNE !
ja mam. Materiał fajny, można go zdjąć i wyprać. Niestety po jakimś czasie coś chyba mi na sprężynach popuściło i oparcie czasami samo się rozkłada. Aha,i trzeba uważać- gdzieś w necie wyczytałam, że któryś sprzedający nie dodaje paragonu do krzesełek- faktycznie musiałam sie o paragon upominać. i spodobało mi się apollo sun voyager
Dorit też mam Medele swing i polecam jak ktoś będzie często uzywał. Bo jak sporadycznie to chyba szkoda tyle kasy.
AHA i sprawdzaj czy w smyku nie ma promocji na ten laktator. Ja kupiłam a potem była promocja akurat ;/
Materace z ikea pasują do każdych łóżeczek 60/120, kupowałam tam materac na działkę
a na działce te za 69 zł