Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nawet jakby nie wskakiwały to mam kanapę za wąską i nie odważyłabym się położyć na niej malucha i odejść. Po jakimś mc jak przyzwyczają się do małej to może leżeć i na matce a one z nią tylko na początku nie chcę by natarczywie ją wąchały i broniły między sobą.J a am dwie sunie ,które pracowały z dziećmi niepełnosprawnymi więc będą się pchały do niej i o nie się nie boję, bo są delikatne. Molly wchodziła do łóżeczek dzieci w szpitalch i instynktownie wie na jakie dziecko może wejść a na jakim może położyć tylko nosek a leżeć obok niego, natomiast mój samiec Bodzio to trochę taki słoń w składzie porcelany więc on musi się przyzwyczaić ;) A na bank na leżaczek taki niski któreś mi się wepchnie jak małej w nim nie będzie albo będzie któreś chciało zmieścić się z dzidzią bo czemu ma taka sama leżeć ;P

Ale... ikeowski chyba jednak troche nie bardzo dla dziecka 5-6 mies prawda?
Ale... ikeowski chyba jednak troche nie bardzo dla dziecka 5-6 mies prawda? Wiec na poczatek i tak trzeba cos innego.

), pełen wypas. Początkowo wyglądało pięknie, ale jak zaczęło się samodzielne jedzenie... masakra. W zakamarkach gastronomiczny przegląd tygodnia (doczyścić to cholerstwo graniczyło z cudem), grzmot zajmował mi pół jadalni... Mimo że nadal je mamy, stwierdziłam, że drugi raz nie zafunduję sobie tych rozrywek. Jerzyk zasiada w antilopie, sprzatanie po konsumpcji zabiera mi minutę, po czterech miesiącach wygląda jak nowe. A i do sąsiadów łatwo zabrać, jak idziemy na jaką kolacyjkę

a na początku to podejrzewam, że większość będzie lądować właśnie na nim i ziemi :D
Ale mamy takie dwa małe yorki odkurzacze, które na bank będą bardzo zadowolone :D

Nie lubie targowania sie. Warto przeczytac opinie , ale trzeba myslec o tym jak my bedziemy danej rzeczy uzywac i co nam potrzebne.
[/url]podpowiedzcie dziewczyny, w ile staników do karmienia się zaopatrzyć? jak u was to wyglądało? mam upatrzone biustonosze triumpha, ale mam wątpliwości bo to nie jest 100% bawełna; są za to mega wygodne, bez fiszbinów i z szerokimi ramiączkami... co myślicie?

[/url]

[/url]