Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to fakt, ma to miejsce juz kilka godzin po otwarciu sklepu, ja zawsze chodzę na 8 rano, fakt jest wyścig szczurów jak na mega wyprzedażach, ale można "zlapac" to co się chce w opakowaniach, natomiast zaobserwowalam że sporo kobiet bierze milion rozmiarów i wzorów, rozpakowuja, mierzą i potem wybierają co kupią Mnie w Lidlu zawsze odstrasza, że te ubranka są takie wybełtane. Walają się w tych koszach, opakowania często porozdzierane...i jakoś nigdy nie zachęca mnie to do zakupu.
to czasy fajnych ciuchow za grosze sie skonczyly
Nie znoszę grzebać w tych koszach i przerzucać.
no i niestety, z tego co mi serdeczna kumpela w ciuchach siedzaca powiedziala, to czasy fajnych ciuchow za grosze sie skonczyly
lupilu z lidla tez sa ok
Ja odniosłam się do Twojego argumentu, że nie lubisz grzebać i przebierać w koszach, dlatego właśnie omijasz ciucholandy.
jest plastikowy, więc łatwy do czyszczenia
I jeszcze chciałam napisać, że w Carrefour jest bardzo dobra cena na Pampersy zielone - Giga paczka za niecałe 83zł.
Sony podaj link do tych pampersów, ja mam dzisiejszą gazetkę tesco i tam są za 69,99 zł rozm 3 132 szt, to wychodzi 53 grosze za pampka,a sony płaciłaś dodatkowo za wysyłkę czy jest gratis ??