Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeOct 3rd 2007
     permalink
    bo to takie skarpetki , a podeszwa jest gumowa i się nie ślizga (zamiast klapek , bo małe dzieci nie chodzą w klapkach), ale mogą też być wykorzystane inaczej!:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    mam pytanie jak sie nazywa to drugie urządzenie do czyszczenia noska (zamiast fridy) i jaka jest jego cena?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nad rzeke czy nad jezioro polecam takie buciki dla dzieci ale i dla doroslych...swietnie zdaja egzamin zwlaszcza jak sie planuje z maluchem po brzegu chodzic... my co roku w cos takiego inwestujemy
    buty
    albo takie
    buty
  1.  permalink
    To wczoraj znalazłam w Pepco.śpioszki 12.99 a skarpetki-2.99

!Free Image Hosting at www.ImageShack.us!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorko to urzadzenie to SOPELEK. ja za komplet z 10 filtrami zaplacilam ok 11zl po rabacie. normalna cena to cos ok 13zl

sopelek
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho kupowalam w PEPCO welurowe spioszki i powiem ci ze swietnie sie piora, nie rozciagaja sie ani nie traca koloru. za taka cene warto!!
  2.  permalink
    A to to upolowane w H&M

!Image Hosted by ImageShack.us
    !

a to spadkowe po koleżanki synku

!Image Hosted by ImageShack.us
    !

--
  3.  permalink
    Aniu właśnie jak wczoraj tam weszłam to widziałam super ciuszki ale nie miałam przy sobie już tyle pieniędzy.Tak naprawde nic już nie chciałam kupowac ale jeszcze jedną rzecz widziałam super , ale potrzebuje Waszej rady.Warto kupić śpioszki które są wiązane po boku tzn że wyglądaja jak te kopertowe zakładane sweterki z sznureczkiem?.Tez były w Pepco za grosze.ale nie wiem czy takie sie sprawdzaja jak myślicie?

--
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    dzięki Aniu bo Mati ma coś nosek zapchany a woda nie dziala , a gruszką nie bardzo mi to idzie.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorko a wstrzykiwalas mu swoje mleczko? doslownie pare kropelek. pomaga na katar, sprawdzone nie tylko na moich dzieciach ale kolezankom tez podzialalo... a jesli idzie o wode to stosujesz jakas konkretna?? mi polecily w aptece MARIMER i profilaktcznie co pare dni wpuszczam malemu nawet bez kataru

Ciacho nie wiem dokaldnie o jakich spiochach mowisz... ja mialam w ten spoosb wizany spiworek do spania i bylo ok ale wiazanych w ten desen kaftanikow szczerze nie znosze!!!

•  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    AniuM mam własnie mariner a z mlekiem nie próbowałam.Dziś mu psiknę z cycucha
    --
    •  
      CommentAuthorJusta42
     permalink
    A ten pasaż we Wrocku na Grunkaldzkim to ten nowy. ? Tak pytam bo wyprowadziłam się z Wrocka, niestety :cry: , ok 2 lat temu i pamiętam jak go jeszcze budowali. Tańszy jest trochę od Galerii Domonikańskiej?? Tak Was wypytuje bo jadę w odwiedzinki do Wrocławia do znajomych ze studiów także będę szaleć po sklepach :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Takie skarpetki kupiła moja Gabi dla Dzidziulka jak jeszcze byłam w ciąży (Gabi uparła się żeby kupić dla Dzidzi i włożyła do koszyka a mamusia przy kasie zapłaciła hihihi) Co do welurkowych pajacyków z Pepco ja byłam mega zadowolona, bo i świetnie się piorą i nie mechocą i super prasują, minus - za szybko z nich Weronika wyrosła :wink:
    Śpioszków wiązanych nie widziałam (byłam w poniedziałek) ale wg mnie mogą być wygodne tak samo jak zapinane na zatrzask kopertowo.
    Ja dzisiaj idę na ryneczek kupić jakiś dres dla małej, już mam upatrzony z polarku :) a w poniedziałek kupiłam jej kurteczkę w Biedronce. Powoli kończą mi się śpioszki i pajacyki tzn brakuje mi rozmiaru 62 bo 68 i 74 mam kilka ale zobaczę jak to będzie i czy będę kupować.
    Przy Weronice używałam do tej pory dosłownie 3 kaftaników i to tylko jak zakładałam jej gdy miałą chłodne łapeczki, a tak to tylko body nosi
    --
    •  
      CommentAuthornetka24
     permalink
    A co sadzicie o wozeczku titi triton? Z M sie zastanawiamy nad kupnem takiego wlasnie calego kompleciku...:
    http://www.allegro.pl/item249490944_titi_3_w_1_triton_fotelik_samoch_nowe_kolory.html
    prosze o wasze opinie na ten temat...

-- CZEKAMY NA PIOTRUSIA
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    hej :wink: przyjechałam dzisiaj do pracy, pogoda wstrętna, pada od wieczora :cry: mąż musiał mnie podwieźć bo moje stopy zmieściły się tylko w klapki :cry::cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    w piątek jadę robić ostateczne zakupy dla kruszynki i dla siebie bo coś ostatnio kiepsko sie czuje i boję się że bedzie jeszcze gorzej
    --
  4.  permalink
    netka nie wiem czy czytałas ale ja kupuje ten wózek i dziewczyny mi ju z doradzały w sprawie wozków.Jesli chcesz to cofnij sie pare stronek , nawet gdziej jest zdjecie w tym temacie.Mnie sie osobiscie podoba i już zamowiony jest ten zielony groszkowy:)

ubranka dzieciece

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Skarbel na opuchlizne wcinaj natke pietruszki i napar z korzenia pietruchy pij. z tego co pisaly dziewcyzny ponoc super pomaga. no i oczywiscie duuuuzo mineralnej

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Netka a widzialas ze sam stelaz wazy 10kg??? dla mnie to bardzo duzo ale zalezy na ktore pietro dygasz z wozeczkiem :) ja w tej chwili dziekuje Bogu ze kupilam wozek na paskach a nie wahaczach czy amortyzatorach bo pewnie bym lezala i kwiczala a tak to malego znosze trzymajac przytulonego jedna reka a druga reka wozkiem zjezdzam po schodach :) kazdy inny by sie juz rozklekotal :D

• CommentAuthorewaroby
     permalink
    mnie brakuje 3 tyg,ale walizke mam juz spakowana ,bo nic nie wiadomo a musze powiedziec ,ze czuje sie bardzo dobrze ,moze dlatego bo nic nie robie,a w nocy spie bardzo dobrze...
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    ale gondolka tego wózka za to jest lekka, więc w sumie wychodzi wagowo tak samo jak Bartatina, mnie się ten wózek podoba wzrokowo, za minus uznaję brak mozliwości wpięcia spacerówki przodem do mamy - bo chyba nie ma tej możliwości, no i gondolka 70cm - krótkawa

--
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    a tak co do tych wahaczy, amortyzatorów i pasków - może mi ktoś wyjaśnić różnicę i jakie są plusy i minusy każdego z rozwiązań? Aniu - po cichutku liczę na ciebie :))))

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    harpijko no dla mnie 70cm gondolka to juz malizna i to do potegi Ntej... bartatina ma 80 a ja nie wiem czy Krzys w niej zime przejezdzi... co do wagi stelaza to nie wychodzi na to samo bo ja do niedawna wykonywalam nastepujacy manewr:
    lecialam na dol zniesc stelaz i wracalam do domu po gondole z Krzysiem :) jak wracalam ze spaceru to lecialam zaniesc gondole z Krzysiem, zakupy i wracalam po stelaz :D

amortyzatory - brak bujania dziecka
    wahacze - mozliwosc bujania dziecka tylko w przod i tyl
    paski - wozkiem mozesz pobujac w kazda strone. idealne przy usypianiu hehehehe

•  
      CommentAuthorharpijka
    • CommentTimeOct 3rd 2007 zmieniony
     permalink
    Aniu, mój wózek będzie typowo zewnętrzny :)) czyli nie będę go wnosiła po schodach, stelaż będzie stał na dole, a na spacerku to do usypiania chyba wystarczy sama jazda - ale może się mylę?? Dle mnie ważniejsze, żeby godnolka była jak najlżejsza - ale nie kosztem długości

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Harpijko zalezy gdzie chcesz jezdzic... jesli polany las czy plaza nie beda ci obce to polecam pasy, lepsza amortyzacja :D

•  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    oki Aniu, dzięki za rady :))

--
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    co do wózka muszę powiedzieć, że x-lander ma gondolkę 75 cm ( przed chwilą wzięłam miarę i zmierzyłam ) więc nie jest tak źle :))

skarbel z opuchlizną walczyłam w upały niestety ( zamieściłam nawet fotkę mojej stopy, która na końcówce mieściła się tylko w klapki męża :(( ) - a miałam niemałą no i powiem tylko tyle, że nic nie pomogło :((
    Gin przepisał tabletki ale na samej końcówce to i one zawiodły więc nie brałam bo sensu nie było... W moim przypadku duże ilości wody tez nie były wskazane jak to przy opuchliźnie! Musiałam ograniczyć! Z tego co wiem duże ilości napojów nie są wskazane przy tej ciążowej dolegliwości :) Zresztą pewnie co gin i szpital to będzie inna krążyła opinia...

•  
      CommentAuthorJusta42
     permalink
    Mi też Gin powiedziała, że jak tylko zobacze, że puchnę mam ograniczyć picie, hihihi fajnie zabrzmiało. :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Justyś i ważne jest ograniczenie soli nawet do całkowitego wykluczenia!

•  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    czy któraś z Was zna taki termos ???

null

•  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    co do tego wozka titi triton to on praktycznie prawie taki sam jak coneco v3 :) nawet dobze mi sie nim jezdziło :))choc lekkie to to nie bylo apodobno mialo tylko 13 kg ;)jedyna mała wada tych wozkow (ale da sie przezyc) to trzeba uwazac na te małe kołka z przodu bo jak sie zjezdza z kraweznika to one sie czasem ustawia kazde w inna strone i za cholere nie chce ruszyc :)niezbyt dobre to jest na ulicy niestety :( juz nie raz miałam taki wypadek :) ale ogolnie to calkim fajne ;)

--
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kfiatuszku a nie da się przyblokować kółek aby się nie kręciły tylko miały jedną pozycję! Taką możliwość mam przy x-landerze i jadąc na miasto blokuję kółka a będąc w sklepie odblokowuję je gdyż jazda jest znacznie przymemniejsza pomiędzy regałami :)

•  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    da sie :) ja nigd nie jezdzilam z zablokowanymi bo mi gorzej sie sterowało wozkiem :) wole przednie skretne ;)

--
    •  
      CommentAuthornetka24
     permalink
    Ciasteczko, my chyba zdecydujemy sie na pomaranczowy, ale nie wiem czy mozna z tego wozka zdjac tapicerke do prania. Dzidzi przyjdzie na swiat w lutym wiec w marcu moze byc sporo blota i trzeba bedzie jakos to czyscic. Wiec zastanawiamy sie nad tym granatowym - raczej ciemny niebieski. No i wszystko ma w komplecie... M bardzo sie podoba i teraz czeka na pieniazki... i chyba wlasnie takie titi sobie (tzn. dzidzi) kupimy...

-- CZEKAMY NA PIOTRUSIA
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Netka a jezdzilas nim po sklepie? obmacalas rozlozylas zlozylas i takie tam???
    Ewentualnie na STRONIE PRODUCENTA sprawdz jescze parametry, warunki gwarancji plus mzoe udziela ci info gdzie mozna pomacac ;)
    zreszta moim zdaniem jeszcze za wczesnie zamawiac wozek - po co tracic gwarancje. wydaje mi sie ze dopiero tak ok 35tc warto poczynic te inwestycje bo nawet jak kiedys zechcesz sprzedac to taki na gwarancji szybciej ci pojdzie a tak jak juz kupisz to jeszcze 4 miesiece gwearancji stracisz

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorko jak sie czuje Mati?? kupilas sopelka??

•  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    AniuM niestety u mnie w pobliżu nie było nigdzie, Matuś ma coraz gorszy ten katar i przez to mu to spływa do gardła i kaszle. Dziś ide do lekarza. Nie wiem gdzie się tak przeziębił.A jak Krzyś zdrowy?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorko u nas w domu juz 2 razy bylo chorobsko - raz zalapal od Gabrysi ale za drugim razem juz bylo ok. Za pierwszym razem pomoglo wstyrzkiwanie mojego mleka i po 2 dniach nie bylo sladu kataru teraz jest zupelnie ok (a mala ma zapalenie gardla!) probowalas zakraplac Malemu swoje mleko???

•  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Myszorko --- kładź Matiego wysoko w łóżeczku aby nie spływał mu katarek do gardła ....

•  
      CommentAuthormyszorka
    • CommentTimeOct 4th 2007
     permalink
    Aniu MAtus sie tak wierci że nie da rady a poza tym on myśli ze pora na jedzenie:bigsmile:
    Lady na to nie wpadłam, zaraz dam instrukcje męzowi
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Adriana moja kiedyś miała taki katar, że myślałam, że się udusiu.... pamiętam jak szybko się ubierałam i musiałam jechać do poradni bo bardzo ciężko oddychała. Lekarka odsysała jej taką pompą całą wydzielinę wrrr ona płakała a Ja z nią...
    Musiałam ją wysoko kłaść aby wydzielinka nie spływała do gardła!

Jeju
    jak Ja nie lubię jak dzieci chorują wrrr chętnie bym na siebie przyjęła wszystkie choroby aby tylko dziecko nie musiało się męczyć :((

•  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Lady zgadzam się z tobą nie lubię jak dzieci chorują.
    Aniu już znalazłam sopelka i zaraz po niego jadę, w pracy do 10 a potem do lekarza.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    świetne portrety robi gość z allegro ze zdjęcia ale cena jest hmmm nieco powalająca :(

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorko a ty nie masz klina lub czegos pod materacem zeby byl pod katem ulozony??

•  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeOct 4th 2007 zmieniony
     permalink
    Myszorko oby małemu szybko przeszło Daj znać co i jak!Pogoda i ta wilgoć jest dobijająca - świetnie działa na rozwój bakterii :((

•  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    AniuM nic nie mam, leży całkiem na płasko.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Myszorko dlatego mu do gardełka spływa!
    Staraj sie aby jak najwyżej miał główkę uniesioną!

•  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    właśnie przeglądam allegro i zabawki z serii tiny love i jestem w szoku cenowym - drożyzna jakich mało :((
    Karuzela z kosztami przesyłki jest droższa o 16 złotych a zawieszka nad wózek o 30 wrrrrr

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    aha. nas w szpitalu doradca laktacyjny przestrzegal wlasnie przed kladzeniem malca na plasko. W prawdzie przy zadnym z dzieci nie mialam gotowego klina ktory mozna kupic ale przy Gabie i teraz Krzysiu podlozony byl (i jest ) olbrzymi recznik kapielowy tak ze materacyk jest po katem. w ten sposon dziecku sie mniej i ulewa i w razie wymiotow maluszek sie nimi nie zakrztusi

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeOct 4th 2007 zmieniony
     permalink
    Lady drozsza niz gdzie??? lub od czego

Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.