Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeOct 4th 2007
     permalink
    a to rewelacyjna sprawa dla starszych dzieciaków :))
    Moja 13 latka ma taką i wszyscy na niej skaczą na imprezie - nawet dorośli - ubaw niesamowity :))

Ma jeszcze jedna ale jest do niczego ta jest suuuper

null
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    jejku ale ja zacofana jestem, dziś już to naprawie:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania droższe niż w sklepie .... a przynajmniej w razie reklamacji można podjechać!
    ta przywieszka to o 30 złotych droższa na allegro jako nowa - w smyku za 54 złote. Może się przejadę i zobaczę czy jest jeszcze!
    null
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Myszorko każdy się uczy.... nie jesteś zacofana :)) Mogłaś nie wiedzieć tylko :))albo zapomniałaś :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeOct 4th 2007 zmieniony
     permalink
    no u nas akurat w sklepie jest duzo drozej i na TINY LOVE i na FISHER PRICE

a najbardziej mnie wkurza ze w tej naszej pipidowie nie maja w spzedazy zabawek SASSY

Myszorko wcale nie jestes zacofana. po prostu nikt ci nie podpowiedzial wiec skad moglas wiedziec ze ma byc tak a nie inaczej... w sumie normalnie spi sie na plasko i mowia ze tak najzdrowiej, czyz nie?
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Aniu masz rację nie wiedziałam, ale jedyny plus tego że zasypia zawsze na mojej poduszce i potem go dopiero przenosze do łóżeczka.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Krzys ma np to i uwielbia sie nia bawic - nie tylko do gruchania fajna ale i do gryzienia

kolko

a to chce mu zamowic bo jak na razie kazde z obdarowanych konikiem dzieci go ubostwia wiec skoro innym kupowalam to i czas na synia ;)

konik
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    konik jest fajniutki :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    myszorko szukam właśnie na allegro bo kiedyś widziałam takie kliny do kupienia pod materacyk .... a teraz jakoś nie ma :((
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ja tu Julcię będę do żywych koników przyzwyczajała :)) w niedzielę pierwszą wizytę w stajni już zaliczyłyśmy :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Myszorko mozna kupic gotowy klin TUTAJ koszt ok 20zl plus przesylka no i wiecej AUKCJI ale moim zdaniem wystarczy zlozyc duzy recznik kapielowy czy kocyk.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a Ja sobie nie zapisałam wcześniej tego sprzedawcę i się naszukałam :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    nie potrzebny ręcznik gdyż na poduszke pasuje normalna poszewka!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady ja mowie o tym ze pod materacyk wystarczy podlozyc recznik czy kocyk i juz masz klin :tongue:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    :))
    a Ja sobie właśnie zamówiłam klin :))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Pod materacykiem mam złożony stary, wyświechtany i wyniszczony kocyk (taki na którym wychowała się Ania, który służył do zabaw na podwórku, wycierania podłogi i zasypiania :) oczywiście wyprany czyściutki i pachnący no ale wygląda jak wygląda) w wózku złożyłam pieluszkę tetrową i włożyłam pod oparcie

Biedronko 80zł za takie obrazy to nie jest dużo .... i chyba się skuszę ... ciekawe co mój M powie ale podoba mi się to cholernie
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    And mnie też się to podoba :)) tzn dużo nie dużo jak na portret z foto ma to swoją cenę i czasami trochę szkoda wydać tyle kasy :)) ale z pewnością jest to pamiątka na lata :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    osobiście miałabym problem z doborem fotki jaką chciałabym dać naszkicować :))
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    hej dzięki za info o klinie, chyba dam ręcznik bo ich to mam pełno. Ja juz po lekarzu, Matuś na szczęście ma czyste oskrzela, ale dostał wit.c i kropelki do nosa i syropek.Musi wyzdrowiec bo za dwa tygodnie szczepienie, a i sopelek jest super. Babka w jednej aptece chciała mi sprzedać jakiś katarek za 55zł:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    A co to ten sopelek ? :confused:
    --
  1.  permalink
    Netka AniaM ma racje-poczekaj jeszcze troszke.Ja mam odłożony na na miesiac .a zamiesiac to bedzie akurat 35-36 tydzień.Ja nie wiem czy ma zdejmowana do pranka tapicerke ale wózek obmacałam wiec wydaje mi sie że bedzie ok.U nas w Lesznie go nie ma, w wiekszych sklpeach w Poznaniu są ale cena jest troche wieksza jak bezposrednio od producenta.ja już wybrałam ten groszkowy ale nad tym pomarańczowym sie tez zastanawialismy.Moze i stelaz jest cieżki ale ja wózka nie musze wnosic po schodach wiec nawet na to nie patrze.
    Na allegro sa co chwilke ,zawsze mozesz sie umówic ze wpłacisz zaliczke i oni Ci go zostawia a kupisz za jakis czas powiedzmy za miesiac,ale bedzie juz na Ciebie czekał odłożony.

Dziewczyny co do piosenek dla dzieci.Puściłam króliczka Titou 2.5 letniemu chłopcu a on przesłuchał do połowy i mówi:" wyłacz KuKu ja nie chce KuKu,nie podoba mi sie to" hahhhaha a wiec są dzieci którym ta piosenka nie przypadła do gustu

ubranka dzieciece

free glitter text and family website at FamilyLobby.com
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Zuza cofnij sie strone to bedzie foto. sopelek jest to polski odpowiednik fridy i za pol jej ceny, dla mnie rewelka!!

Ciacho z muzyka tak bywa.. .u mnie np nie przyjela sie MUZYKA BOBASA. jedynie kilka kawalkow z klasyki nie powoduje nerwow u malego i zniesmaczenia Gabrysi :wink:
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    a czy maluch się nie zsuwa z takiego klina??
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    harpijko ja ci moge tylko powiedziec jak to jest przy reczniku/kocu pod materacem - zapewniam ze sie nie zsuwa i smacznie sobie spi a tym samym i mama sobie spi spokojnie bo ma pewnosc ze maluch jest bezpieczny
    •  
      CommentAuthornetka24
     permalink
    Ciasteczko, my juz po prostu taki wozeczek wybralismy. ja musze wchodzic na 2 pietro, ale jezeli sam stelaz wazy 10 kg, a gondolka wazy jakies 3 kg, wiec jak sie do kupy zbierze to wyjdzie 13kg, a mutsy sam stelaz wazy 12,5 kg, wiec nieciekawie...
    A tak w ogole to chcemy jeszcze poczekac byc moze do grudnia, moze na swieta beda jakies promocje, a brzusio wtedy bedzie wystarczajaco duzy i zaawansowany i bedzie juz mozna kupic taki bajerek. Przeciez wozek nie ucieknie, a moze jeszcze dojda jakies nowe kolorki, nio i mam nadzieje na swiateczne ceny :)
    -- CZEKAMY NA PIOTRUSIA
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    Netka, bardziej bym liczyła na POświąteczne ceny. Świąteczne promocje to najczęściej pic na wodę i ceny faktycznie w tym okresie rosną, bo ludzie w ferworze kupowania kupują jak leci. No ale najważniejsze, że znasz ceny teraz i będziesz mogła porównać i sprawdzić co i jak
    --
    •  
      CommentAuthorJusta42
     permalink
    Harpijka ma rację. Ja czekam na styczeń wtedy będę właśnie kupowała wózeczek, łóżeczko itp. Na święta ceny sztucznie podnoszą bo wiedzą, że ludzie będą szaleć z prezentami pod choinkę i w tym okresie też często dostają premie czy bony. Akurat w sklepach to najlepiej wiedzą kiedy najwięcej zarobią.:bigsmile:
    --
  2.  permalink
    Netka właśnie poczekaj z tym na po świetach.Faktycznie może Ci sie spodoba inny wózeczek do tego czasu , to są duze pieniażki do wydania wiec trzeba przemyślec.Ja na poczatku byłam zdecydowana na Boldera z Implastu ale byłam przekonana że nosze w brzuchu dziewczynke a wózek miał być czerwony w kwiaty.Przy chłopcu ten wózek odpada bo beżowy mi sie nie podoba a czarny jest jakis taki ...hardcorowy.

ubranka dzieciece

free glitter text and family website at FamilyLobby.com
    --
    •  
      CommentAuthornetka24
     permalink
    No tak czy inaczej zakup jest odlozony na pozniej, a niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia go przed zakupem i pomacania wlasna reka :) Musze wierzyc mediom oraz opiniom inncyh uzytkownikow, a raczej uzytkowniczek wozeczka. Przed swietami cz po swietach w kazdym razie w zimie. M stwierdzil, ze syn jest juz na tyle duzy ze mozna by bylo sie powoli zaopatrzac, zeby pozniej nie wiadomo ile pieniedzy nie wydawac na raz. Przeciez dzidzi to skarbonka a ubrac sie musi, jezdzic w czyms i spac tez musi miec gdzie. Po prostu nam tez bedzie lzej jesli nie bedziemy kupowac wsystkiego na raz... tylko powoli i po troszku - tak systematycznie...
    -- CZEKAMY NA PIOTRUSIA
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja nie mam klinu ani nic :) moje dziecie spi na prosto ale zawsze na boczku :) ma pod pleckami poldlozona zlozona poduche zeby sie nie przewrocilo na plecki :)

a wogole co do tych zabawek konikow i tych innych :) czy wasze dzieciaczki juz chwytaja zabawki ?? jak wsadze Kacperkowi do łapy to chwile trzyma :) ale sam raczej nie bierze :( dopiero kombinuje :) jak mu dam raczke moja przed oczka to najpierw sie skupia pare razy minie az chwyci ;) dzisiaj lezac na brzuszku i blisko podlozana mial grzechotke to probował chwycic ale cos mu nie wychodziło :( ale chyba na to ma jeszcze troszeczke czasu nie ?? no i obracac sie sie nie chce :( rano jak jest mega wesoly to po polozniu n brzucha to sie obroci ale tylko ze dwa razy a tak to nie chce ;p
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a propos zabawek... wydalam dzisiaj stowacza na Krzysiowe duperele. kupilam oczywiscie konika z sassy gryzaki gruchawki no i zawieszki do samochodu na czas podrozy... mam nadzieje ze Mlody bedzie zafascynowany tak jak mamusia :bigsmile:

kfiatuszku u nas Krzys z brzuszka na plecki smiga juz od dawna jedynie z pleckow na brzuszek sporadycznie mu to wychodzi i musi miec dobry humor. w sumie bardzo lubi lezec na brzuszku i lekarka mowila ze to wlasnie dzieki temu te przekrecanie tak mu wychodzi. jesli idzie o zabawki to lapie te z karuzelki i z maty, gruchawke jak mu sie poda to tez zlapie ale jak juz wypusci to nie wezmie no chyba ze mu na brzuszku wyladuje to wtedy po nia siegnie.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    to czylimoja dzidzia troszku zacofana :( ale kazde dziecie jest inne :) za to skubaniec jak go czasem trenujemy jak sie podciaga na naszych paluszkach do gory do siadania to zamiast siadac to staje ;) oczywiscie nie pozwalamy mu na to bo wiadomo ma 4 miesiace dopiero gdzie mu tam do stania ale no coz wychodzi mu to lepiej niz to głupie przekrecanie :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku nie zacofana... pamietaj ze badz co badz jest wczesniakiem i ma na przekrecanie jeszcze kilka tygodni.. temirnowo urodzone maluchy zaczynaja sie przekrecac po ukonczeniu 4 miesiaca , wsyzstko tez zalezy od tego jak czesto i na ile malucha kladzie sie na brzuszku bo wtedy cwiczy sobie i miesnie karku i koordynacje ruchowa.
    w ogole jesli idzie o postepy malca to bardzo polecam ksiazke PIERWSZY ROK ZYCIA DZIECKA tam jest fajnie opisane miesiacami (tyle ze my przy chlopcach odejmujemy 1 miesiac i sprawdzamy zawsze o miesiac do tylu)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeOct 5th 2007
     permalink
    kfiatuszku nie jest zacofany wrrr ( co za mama :))... )
    To, ze dziecko zacznie np o 2 tygodnie później to nie znaczy, że jest gorsze i mniej sprawne ruchowo :))

Moja córa np zaczęła chodził mając 10 miesięcy tak samo jak mówiła proste słowa już bardzo wcześnie :))
    Jestem ciekawa jak to będzie teraz z Julką :))

Jestem troszkę zawiedziona karuzelą tiny love - farma - gra i gra i się kręci a Ja chcę aby się tylko kręciła i nie grała wrrr

Gdyby można było kupić karuzelę z miśkami jaką miałam w planach z pewnością ta by nie zaistniała! :((
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kfiatuszek Twoja dzidzia jest kochana :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeOct 5th 2007 zmieniony
     permalink
    Lady to bylo przeczekac albo poszukac. przeciez fisher price jest prawie w kazdym sklepie jak nie to na allegro... przeciez od poczatku bylas przeciwna tej karuzelce bo chcialas pastelowe misie z tego co pamietam wiec nie rozumiem wyboru przy zakupie...
    ja akurat z karuzeli TINY LOVE jestem bardzo zzadowolona. Maly chetnie slucha muzyki i spokojnie 30min zajmie sie zwierzakami a ze jest opcja ciszej glosniej to w zaleznosci od jego nastorju tak wlaczam

ps. a czemu skasowalas ostatni post?? no chyba ze ci sie szept nie udal :wink: i tak wiem ze to bylo pod moim adresem ;)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    POWIEDZCIE MI W JAKIEJ CENIE DO TEJ PORY NAJTANIEJ KUPIłYśCIE PAMPERSY W ROZMIARZE 2 I 3 ???

mam dwie nowe paczki 1 to rozmiar 2 a druga to rozmiar 3 i chciałabym na allegro może sprzedać a nie wiem ile mogę skasować ?
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania M kazał mi jechać i kupić karuzelę! ( Lady grzeczna żona tez tak zrobiła )Wczoraj zjeździłam troszkę sklepów i hutrowni i miałam dość... Tiny Love prawie wszędzie a fishera nigdzie nie można było kupić :((
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Nic nie było pod Twoim adresem..... źle oceniłaś :(( to nie był tym samym szept. Nie wiem dlaczego tak sądzisz...

Skasowałam bo myślałam, że ten przycisk jest do wyłączenia muzyki a on jest do ściszenia jej tylko.... ot dlatego! a już się ucieszyłam a tu dupa blada
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    po prostu ty nie kasujesz postow a piszesz nastepny pod spodem w ramach sprostowania... i normalnie na forum nie lecisz z q... ale niech ci bedzie... po co ma znowu wyjsc ze cie zle oceniaja...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ha ha ha śmiać mi się chce --- nawet nie wiesz ile postów skasowałam już na forum :)) no cóż najlepiej jest oceniać kogoś powierzchownie :(( Spójrz na galerię bobasów i zobacz ile tam postów skasowałam np z Julki fotkami - są tylko te na bieżąco a starych nie ma :))
    Jeśli czytałaś to co skasowałam to powinnaś wiedzieć co tam jest napisane a tym samym dobrze byś wiedziała, że to nie należało ani do szeptu ani do jakiejś uwagi skierowanej w Twoją stronę!

Po prostu spojrzałam na karuzelę, włączyłam - zobaczyłam guziczek z boku, który myślałam, że służy do wyłączania melodyjki a tu się okazało , że to tylko jej ściszenie. Skasowałam bo zaszła pomyłka z mojej strony :))) :tongue::tongue::tongue:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    null

album na zdjęcia z kubusiem :)) dla kubusiowej mamy :))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    zobaczcie sobie tę rameczkę cyfrową na fotki - świetna ale i cena nie mała :((
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    z motywem kaczuszki :)) ale słoń większy :))
    null
    • CommentAuthorzelkowa
     permalink
    Dawno mnie nie bylo, jak wiecie same te dni szybko leca i nie mam czasu na pisanie do was .Ale namietnie sledze wasze wpisy :bigsmile:
    A wczoraj z moim M wybralismy sie na jakis obiad do centrum i zobaczcie co podawali .......
    (to taki maly zart) :cheer::cheer:

[/url]
    --
    • CommentAuthorzelkowa
     permalink
    i jeszcze to ....

[/url]
    --
    • CommentAuthorzelkowa
     permalink
    no to jeszcze troche sie pochwale....
    [/url]
    --
    • CommentAuthorzelkowa
     permalink
    no i to....

[/url]
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    zelkowa ten bodziaczek ogromnie mi się podoba po prawej :))

Pozostałe ciuszki też są śliczne!
    • CommentAuthorzelkowa
     permalink
    Ledy te pierwsze ciuszki to z H&M ,to moze i ty znajdziesz dla swojej Juleczki :bigsmile::bigsmile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.