Harpijko jesli w macie nie ma piszczalek i muzyki to da sie uprac ale jesli sa to chyba jednak nie. w sumie o tym nie pomyslalam ale masz racje!!! jeszcze cudze dziecko jak dziecko ale zwierzaki i ogolnie zarazki a fuuuj
ja kupiłam matę używaną za 26 zł (kiedyś wstawiałam ale jak ktos jest zainteresowany to pokażę jeszcze raz) ale właśne taką co mozna prać i uprałam :) Zestawik jest naprawdę fajny książeczkę już Tosia lubi a druga fajna rzecz to ten królik też fisher price ....
Ania- nie mam zielonego pojęcia jaka to firma, bo kupiłam rajstopki na targu bez opakowania. Wydaje mi się jednak,ze tylko wola robi takie rajstopki... Cena chyba tez taka jak z woli- 18 zł.
Uważam że rajstopy z firmy Wola są najlepsze, mięciutkie , bawełnianie i super elastyczne, wkurzałam się jak mi teściowa kupowała zwykłe na rynku dla małej, totalna beznadzieja
Ania M dzięki za opinię dotyczącą pieluszek. Masz rację nie ma co sobie zapasów robić bo faktycznie nie wiadomo czy maluszkowi podpasuje. Dziewczyny, te które macie wózek x-landera napiszcie proszę jak jest z amortyzacją w tych wózkach. ?? Koła pompowane wystarczą czy ona mają jeszcze jakieś pasy czy inne rzeczy.??
Ja jeszcze lubie CALZEDONIA czy jakos tak ale to chyba juz dla ciut starszych dzieci... tez chyba jakies takie cieple kupie Krzysiowi chociaz moj maz nie jest przekonany do facetow w rajtkach
Aniu a ja jak ubrałam chłopaków w rajtki to M tak się śmiał - powiedział, że fajnie wyglądają no i cieplutko im jest napewno i wygodniej - takie jest moje zdanie, jak podrosną same powiedzą hehehe
no ja tez Krzysia juz w rajtki ubieralam tyle ze bawelniane jeszcze op Gabrysi :) ogolnie to fajnie dzieciaki w takich rajstopkach wygladaja, nozki jak takie male baleroniki, miodzio :)
Ja mam ciepluteńkie rajty dla Weroniki po Gabi (nie wiem jak się to stało ale BebyBorn je miała) i kupiłam takie małe ale okazały się za szerokie niestety :( ciężko jest kupić dla maluszka dobre (Weronika ma chudziutkie nóżki a fałdeczki dopiero się u niej robią) Więc albo nosimy za długie albo za szerokie, ale to nic - dorośnie do nich hihihi
Harpijko noworodkowi to nie wiem bo nie probowalam ale przyznam ze bym sie odrobine bala. ale mysle ze 2miesieczniaka idzie w cos takiego zapakowac juz bez problemu:)
Oby ta zima taka nie była. Od listopada do lutego niech sobie jest to przynajmniej te wszystkie bakterie wymrozi i jaja owadów. Ale od marca ja poproszę już wiosenkę
U mnie jakoś tak się utarło to "rajty" ... przepraszam :D
Kubie i Gabi zakładałam od pierwszych spacerów rajstopki te z frotki (Wola) Wolałam je założyć na śpioszki niż 3 pary pajacyków zakładać (Guba ur grudzień Gabi październik)
Julce ubierałam pierwsze rajstopki chyba na rozmiar 68 i bardzo mi sie w nich podobała, bardziej niż w śpiochach, takie fajne tłuściutkie nóżki do całowania
Myszorko ja tez byslalam o tym gryzaczku ale ostatecznie kupilam taki:
Lady ten co wkleilas wyglada bardzo ciekawie i moze niezle smakowac ze wzgledu na rozne rodzaje powierzchni ;) Krzysiowi smakuje najbardziej taki zwykly wodny (dostal od znajomych canpol)mysle ze dlatego ze altwo go trzymac
nawet bardziej nize ten co wyzej z Sassy wkleilam (ma rozne rodzaje powierzchni i jest dosc miekki ale jest dosc trudny do trzymania w malej lapce ze wzgledu na objetosc)
szkoda ze jak wtedy robilam zakupy u kasinek to nie miala tej stokrotki...
Harpijko tez sie zastanawialam nad rajstopkami ale mysle ze to bedzie strasznie ciezko zakladac!!A mam jeszcze do ciebie pytanko,kupilas moze juz lozeczko albo wozek??i czy zdecydowalas sie na to turystyczne czy na drewniane, bo sama nie wiem ktore lepsze!!
zajechalismy po drodze do tesco, takiego nieduzego gdzie nie ma cherokee ale za to kupilismy pajace do spania i body. w sumie wyszlo nam sporo taniej niz na allegro. jestem w szoku jaka jest przebitka cenowa - srednio 10-15zl na opakowaniu... no a bawelna bardzo dobrej jakosci porownywalna z early days wiec warto kupic :)
od środy w lidlu są fajne rzeczy dla maluszków, mam stamtąd body i nic się z nimi nie dzieje, ogólnie jestem zadowolona http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20071031.index
a teraz od niedawna chyba od paru dni zaledwie w biedronce sa huggiesy za 29,99 :) te duze paczki :) ja kupuje juz 4 wiec 66 sztuk :) wczesniej po normalnej cenie w realu kupilam za 42 czy 46 zł ;)n jak dla mnie to super ;)
Lady my mamy to koleczko z Sassy i powiem ci ze jest super. to co kupilas ma ciekawe rozwiazanie z tym piszczeniem ciekawe jak dlugo zajmie Julce zeby to rozpracowac :D
Kfiatuszku nie znam tego pieska a konik to juz nie tylko moj Krzys ukochal ale i kilkoro innych maluchow, w tym naszym forumowym tez przypadl do gustu :)
Lady wyslij zapytanie na allegro do Kasinek1970 bo jak robilam zakupy to ona je miala wiec moze jeszcze gdzies ma tylko nie wystawione. jesli nie bedzie miala to w BOBOMARKET maja spory wybor i na dzien dzisiejszy wlasnie tez te kolka posiadaja
wiem AniuM ze konik to wszytskim sie podoba ;) i dlatego tez go chce miec ;) ostatnio tez uwidzialam tego pikusia i wogole to ja bym najchetniej wsyztskie zabawki kupila mojemu smykowi :D szkoda tylko ze kasy nie ma ;)