Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeNov 6th 2007
     permalink
    cos dla mnie :)) ale hmm watpie zebym mogla go gdzies pomacac :( moze wiecie gdzie mozna nabyc wozki haucka???

http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/261/21/33/261213337
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Quinny owszem jest maly ale zwrocilas moze uwage ze ma kubelkowate siedzenie? nie ma w nim opcji rozlozenia oparcia tylko przechylasz cale siedzisko
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Aniu Ja nie oglądałam bo na razie mnie nie dotyczy ten zakup a M z ciekawości kiedyś sobie oglądał jak sprzedawca prezentował go na sklepie!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    w quinny to dziecie w kombinezonie raczje nie wejdzie :D strasznie mautki waziutki no i zero ochrony przed wiatrem :P
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku napisz na forum GAZETY a z pewnoscia dziewczyny ci odpowiedza. pamietam ze gdzies czytalam ze laski macaly ale nie wiem czy to w polsce czy za granica bylo.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    dzieki :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kfiatuszku to Julka moja jak tak będzie rosła to nie ma szans na ten wózeczek
    hi hi hi
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ten quinny zap
    wydaje się dość spory jak na spacerówkę
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink

•  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Mnie się takie podobają - muszę więcej poszperać :wink:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    albo ten ...
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Aniu albo ten co podesłałaś :wink:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    łoooooo a ten to full wypas
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    i po złożeniu
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    uwielbiam taką kolorystykę hmmmm
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    mieć kasiorę i szaleć
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    ale fajnie to wygląda
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Cholerka coś napewno kupię :wink: - muszę wnikliwie poczytać opisy !!
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    Izunia super wózki, ja już też oglądam spacerówki w necie, Jak tylko przyjdzie wiosna, to coś kupimy.
    Jak na razie to taki mi się spodobał
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Myszorka - ładny :wink:
    Wiesz nawet nie wiedziałam, że dla bliźniaków są takie ładne spacerówki :shocked:
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    U mnie na osiedlu babka ma dwie dziewczynki z lutego, i fajnie to wygląda jak nóżami jedną drugą zaczepia, bo siedzą naprzeciwko siebie.
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    No wyobrażam sobie :wink: Ja będąc na spacerze z chłopakami też wzbudzam zainteresowanie przechodniów - na początku było to dla mnie uciążliwe, ale z perspektywy czasu - po prostu miłe :wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeNov 7th 2007
     permalink
    Izuniu myślę że z wózkiem jeden za drugim będzie Ci wygodniej, zresztą sama najlepiej wiesz jakie masz teraz ograniczenia przy szerokim wózku.
    Warto by spacerówka miała duże kółka (jazda po kostce brukowej, śniegu i błocie małymi kółkami to masakra) i by była możliwość położenia Bobasa - w 80% na spacerze dziecko zaśnie a na siedząco niezbyt wygodnie się śpi.

Aniu pisałaś że ten mój BebyDream Rider waży 11kg - pewnie tak jest ale nie miałam z nim nigdy problemu i nie czuć tej wagi i spokojnie go nosiłam
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia na osiedlu sa blizniaki i maja wlasnie wozek wizualnie do tego co ty okreslilas full wypas tylko ze nie wypatrzylam tam tych zaczepow na napoje, maluchy jezdza w nim z rozlozonym prawie oparciem i mamuska w miare dobrze sobie radzi smigajac po okolicach :)
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Aniu to wózek z GRACO - bardzo mi się podoba i chyba wszelkimi siłami przekonam M do niego :wink:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    And222s rozumiem, tylko czasem to co byśmy chcieli trudno odnaleźć w jednym wózku tym bardziej dla dwójki - napewno rady są dla mnie cenne i będę ja miała na uwadze :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia no akurat znaczek z marka jest na dole wiec nie zagladalam ale widzialam z jaka latwoscia pan maz (bo ta babka tak o nim mawia) skladal ten wozek i pakowal do samochodu :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    najfajniej jednak wyglada jak smigaja z dzieciakami pod pacha czyli w nosidelkach, maja tego typu
    ds i dizeciaki sa tak podobne ze jak widzisz ojca a pozniej matke to myslisz ze to 1 i to samo dziecko :D
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Aniu fajne te nosidła - orientujesz się czy drogie ??
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia zerknij TUTAJ - nowe ponad 260zl
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Kurcze chyba poszukam czegoś zastępczego z innej firmy - przy dwupacku to trochę drogawo jak dla nas :shamed:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia tylko pomysl czy ci sie oplaci... zima nie nanosicie a na wiosne chlopcy juz nie zechca w tym siedziec. zreszta lekarze trabia ze nosidelka sa niezdrowe i jesli cos to chusta. ja nawet planowala chuste nabyc i mialam juz fundusze odlozone ale stwierdzilam ze na zime nie warto a na wiosne zobacze jak bedzie z noszeniem
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    No właśnie Aniu teraz tak siedzę i myślę, czy nam to w ogóle potrzebne - fakt i tak nanoszę się jeszcze chłopaków, ale jednak wolę dołożyć do spacerówki na wiosnę - tym bardziej, że będą chłopaki większe - :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja to myslalam o takiej chuscie - ale cena 190zl mnie skutecznie zniechecila s
    wiec zaczelam myslec o tej z chusta.pl po 50zl co jest:
    s
    v
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    oj już widzę jak się grzeję w tej chuście z dzieciątkiem.... no i Julkę, która wierci się na prawo na lewo...

znajoma miała do sprzedania nosidełko czarne z Espri za 100 a Ja podziękowałam - szkoda!
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Chusta dla mnie też ODPADA - dwójki w nią nie wcisnę - i chyba bym się zarwała !!
    Lady dokładnie moje maluchy też takie wiercipięty :wink:
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    ja też słyszałam, że nosidełka niedobre dla dziecka, a polecane są chusty, ale to też nie wszytskie i najlepiej wziąć dziecko do sklepu i sprawdzić czy maluch wogóle będzie chętny w chuście siedzieć.
    Izunia - co do twoich bliźniaków to nosidełka czy chusta ok, ale jak jesteście we dwoje, a jak sama na spacer to i tak obu nie weźmiesz przecież, więc popieram, że lepiej do wózka dołożyć
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Harpi dokładnie i nie ma co marzyć o chustach i nosidłach jak dla mnie to po prostu byłby nieprzemyślany zakup - i kasa wyrzucona w błoto ...
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Dziewczyny a myślałyście już o chodziku
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeNov 7th 2007 zmieniony
     permalink
    U mnie to chyba też nie przejdzie - ja po prostu nie mam warunków mieszkalnych na takie dwie "fury" :shamed:

Ja to widzę w większości sprawunków dziecięcych jestem już na samym początku spalona :cry:
    Przy jednym dziecku jeszcze ... Trudno damy jakoś radę !!
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    chodziki, to kolejny sprzęt, który bardzo odradzała rehabilitant noworodków - tłumaczyła nam, że dziecko wstaje na nogi kiedy jego kręgosłup jest do tego gotowy, zaczyna chodzić, kiedy kręgosłup i stawy biodrowe są gotowe, a jak się wsadza w chodzik, to się przysparza maluchowi uszkodzeń kręgosłupa, No można niby wsadzać jak już chodzi - tylko po co wtedy :))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ja myslalam o chuscie bo pare osob znajomych ma i bardzo chwali. Ja mam po Gabrysi nosidelko GRACO ale Krzysiowi nie pasowalo i tylko 2 razy go probowalismy w nie wsadzic i byl ryk. On tez jest wiercipieta ale ogolnie na reku sie nie kreci i jak jest plecami do mnie to moze godzinami swiat podziwiac :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a jesli idzie o chodzik to nie mialam przy Gabrysi i teraz nie planuje. zreszta byl ten temat na forum poruszany. TUTAJ mozna poczytac
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 7th 2007 zmieniony
     permalink
    do poogladania FISHER PRICE no i do porownania... np w PL krzeselko do karmienia kosztuje prawie 500zl w US z przesylka 130$ co nam daje niecale 340zl... no coz niezla przebitka :devil:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Upsss Aniu nie wiedziałam, że temat chodzika był już poruszany - więc koniec tematu.
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia co nie znaczy, że nie można go dalej pociagnąć.... nie każda z Nas wraca do wcześniejszych tematów :))
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Lady :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Anne Gaddes - kombinezony
    slonecznik
    ds

kwiatuszek
    ds
  1.  permalink
    chyba trochę mało wygodne ;)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.