Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorharpijka
    • CommentTimeNov 16th 2007
     permalink
    a ja mam krawcową z zawodu piętro wyżej w osobie teściowej - ale guziki to ja lepiej przyszywam hahahaha
    --
    •  
      CommentAuthorJusta42
     permalink
    Moja ciocia też jest krawcową. Niestety lepiej ją omijać z daleka :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    to tak samo jak moja tesciową ;)
    --
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeNov 17th 2007
     permalink
    A taki wózeczek ma skarbel ( dymek dukat), podobno całkiem fajny :bigsmile:

Image Hosted by ImageShack.us

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bardzo fajny kolor :) i czy ja dobrze widze? raczka przekladana :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And jaki rozmiar nosi teraz Weronika?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Najwięcej 62-68. Ale wg metek ma dużo tych 0-3m
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no tak racja... zapomnialam ze ona jest 1.5miesiaca mlodsza :)
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    dużo widzę tych wózków u mnie w mieścinie, z wyglądu całkiem całkiem :))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jestem ciekawa jak z waga tego wozeczka. nie wyglada na ciezki ale z 12kg bym mu dala na oko ;)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeNov 17th 2007 zmieniony
     permalink
    u mnie na szczęście waga nie ma znaczenia... jednak znaczenie ma gondola bo nawet w wielkiej Julka ma problem z leżeniem bo jest za duża! Dzisiaj leżała we wózku znajomej. Ona ma gondolę większą ale dla Julki i tak mała jakaś buuu....
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    producent pisze, że 18kg waży ten wózek, wymiar gondolki znaleziony w jakimś sklepie internetowym 70/30
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeNov 18th 2007 zmieniony
     permalink
    Podjęliśmy z M decyzję co do spacerówki :cheer::clap::clap::swingin::clap::clap::cheer:
    Będzie taka :tooth: GRACO QUATTRO TOUR DUO

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 18th 2007
     permalink
    no to mimo ze na ciezki nei wyglada to i tak ciezki no i ta gondola... Krzys w bartatinowej miesci sie jeszcze w spiworze i kombinezonie :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Izunia :thumbup: to mam nadzieje ze bedzie ci sie spacerowalo z taka lekkoscia jak tej babce ode mnie z osiedla :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Izunia śliczna ta Twoja spacerówka będzie REWELACJA gratuluję świetnego wyboru :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 19th 2007
     permalink
    dziewczyny czy kupowalyscie na allegro jakis wiekszy i grubszy koc moze? jesli tak to prosilabym o linka bo ja mam tylko 2 polarowe takie 70x100 i przydaloby sie cos wiekszego ale solidnego a nie ze kase wywalic w bloto (a tak niestety bez macania moze sie stac)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Niestety nie kupowałam na allegro. Ale Jak byłam w ciąży z Gabiolem kupiłam w Tesco taki kocyk http://www.polskaanglia.pl/allegro/womar/okrycie%20wielofunkcyjne/3.jpg
    i jestem z niego mega zadowolona. Jest cieplutki, wielofunkcyjny i "nie do zdarcia" Gabi go nosiła i tarmosiła do tej pory aż łaskawie oddała Weronice (ciężko jej to przyszło bo kotek na nim jest) Jedyne ślady użytkowania to moja wina i za wysoka temp prania i lekko ściągnął się materiał przy lamówce. Tu jest link do kocyka
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Weronika dostała kocyk z akrylu jest bardzo miły miękki i ciepły ale nie wiem jak się zachowuje w i po praniu bo jeszcze go nie prałam Kocyk jest z tego typu (inny motyw) http://www.imagic.pl/files/5127/koc%20pudelko.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And dzieki za fotki... czy te kocyki z foty nr 2 sa grubsze niz te ktore mozna bylo kupic w biedronce czy carrefour??
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mój jest grubszy, ale czy te na foto 2 są identyczne nie dam sobie głowy uciąć bo szukałam wg wzoru a nie firmy - wszystkie metki poza instrukcją prania zostały poobcinane przez ciocie która dała kocyk. Czasami jak karmimy się opatulam małą i przy okazji siebie i stwierdzam ze kocyk solidnie grzeje.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    chcialabym kupic cos na zime, w prawdzie mam spiwor z misia ale wygodniej mi pakowac malego w ten polarowy i wolalabym po prostu nakrywac go grubszym kocem jakby co... chyba skocze do sklepu pomacac - moze akurat maja cos podobnego..
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 19th 2007 zmieniony
     permalink
    a to cos dla mam ktore szukaja kojca i maty w jednym :)

Mata - kojec wykonana jest z bardzo miękkiej tkaniny i bawełny. Z maty po spięciu jej brzegów uzyskujemy kojec, który daje dziecku poczucie bezpieczeństwa i izoluje je od podłoża. Ściany kojca nie pozwalają dziecku sturlać się z miejsca zabaw. Mata - kojec "rośnie" wraz z dzieckiem. Po odpięciu boków (funkcjonalne zapięcie na rzep), uzyskujemy matę do zabawy, na której jest miejsce również dla mamy. Rozpięta mata daje powierzchnie 107\135 cm.

fd
    fsda
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :) Ja małą ostatnio zapakowałam w śpiworek który dostała na chrzest od Chrzestnej http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/267/82/02/267820229
    pod spód założyłam jej tylko body, ciepłe rajty, cieńki polar, czapeczkę. Na wierzch dałam samo okrycie na gondolę i mała była zgrzana - na podwórku jak wróciłam do domu było -1,5 st

Mam śpiwór taki normalny do wózla leży wyprany i naszykowany, ale nie wiem czy go użyjemy
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wow misiek super bardzo mi sie podoba i długo Bobo może z niego korzystać. cena już mniej mnie zachwyca :(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to ten spiworek musi byc cieply!!
    ja Krzysiowi zakladam kombinezon na body i rajtki i wkladam go w polarowy spiworek taki co to do wozka i fotelika samochodowego sie nadaje i w sumie zgrzany nie jest ale z Mlodego to cieplolub jak z jego taty :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a cos takiego widzialyscie?? nadaje sie do wanny ponocKOLO DO NAUKI PLYWANIA

gfsd
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hehehe fajne kółeczko :D
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    fajne kułeczko ale finansowy wydatek będzie jak za wodę przyjdzie... tak codziennie kąpać małą i napuszczać do wanny wody to płynie kasa oj płynie:))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ja teraz chcę taki kupić kocyk

•  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    mam taki kocyk tylko z innym obrazkiem i motywem i jak dla mnie rewelacja!

1.  permalink
    A ja mam taki
    http://www.allegro.pl/item266336256_kocyk_rasilan_gruby_puszysty_i_mily_w_dotyku.html

Polecam z czystym sumieniem. Jest bardzo miekki, miły i ciepły
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    z kocykiem to jednak nie ma jak pomacać, no i czasem nawet z pozoru cienki kocyk może być bardzo ciepły jeśli jest dobry gatunkowo i tak na ścisło zrobiony :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Lady za ile kupiłaś ten kocyk na zameczek - fajna sprawa :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ogladalam te kocyki DREWEX na allegro - male sa juz po 26zl a duze po 46 tyle ze zastanawialam sie czy ten welur bedzie zdawal egzamin
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania to taki jak wyżej zamieściłam zdjęcie... poluję na ten mały! i żółty

Aga kocyki świetne kolorystycznie :) cenowo już mniej :(
    tej jest boski hi hi hi

Izunia na zameczek nie mam tylko ten prosty zwykły i jest grubiutki i świetnie się pierze bo zachowuje swoje właściwości... jak pojedziemy do sklepów to zobaczymy ceny... muszę jeden dokupić!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    i ten kolorek rewelacja!

oj miałabym problem z wyborem
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dla dziewcyznki wiekszy wybor kolorystyczny jest jednak...
    hfg
    ten mysle ze jest fajniejszy w rzeczywistosci bo ewidentnie widac ze ktos skopal fote... napisalam do sprzedawcy zeby mi przyslal zdjecie bo na taki bym sie skusila :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ładne ale dla mnie nie ta cena..... :( - za dużo by tego dobrego było :))
    Zamówiłam już pościel dla Julci ma być niebawem... Gluck będzie szył na zamówienie bo nie ma tej co chcę jeszcze w sklepach i będzie z końcem grudnia hi hi hi ma się te układy :))
    •  
      CommentAuthorJusta42
     permalink
    Ja mam ten kocyk drewex. Jest bardzo milutki , mięciutki ale i cieniutki. Bardzo delikatny. Ale nie twierdzę, ze będzie w nim zimno. Ale na pewno nie jest na zimne dni do wózka, co najwyżej do łózeczka, lub cielejsze dni na spacer.
    Właśnie muszę kupić jeszcze taki grubszy kocyk do wózka na zimne dni. JAki polecicie??
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi zalezy na kocu na zime no i rzadko szaleje na takie sumy a kocyk to bylaby w sumie nie moja inwestycja tylko z pieniazkow ktore daja rodzice na prezent gwiazdkowy dla Krzysia. widzialam jeden sliczny u nas ale 130zl to zbyt wiele.
    cienkie kocyki mam 2 obydwa z polaru, teraz potrzebuje czegos porzadnego na mrozne dni
    •  
      CommentAuthorJusta42
     permalink
    Aniu drewex zdecydowanie odpada.
    Ja też szukam takiego grubego. A 130 zł to dla mie też drogo.
    --
    •  
      CommentAuthorJusta42
     permalink
    And znalazłam właśnie na allegro ten kocyk. Piszesz, że jest cieplutki??
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dlatego poczekam na fote tego co wkleilam wyzej :)

na razie uzywam taki:
    da

tylko o ironio - ja placilam 20zl w carrefour, w biedronce byly po 15 a tutaj sa po 35
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania Ja mam takie trzy - różowy, zielony i niebieski... są suuuuper ale nie na zimę....

Ten co Ja wkleiłam wcześniej jak dla mnie na zimę wystarczy tzn dla Julci!
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a co WY na takie kocyki na letnie dni

•  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ooo Ja mam z firmy BABY PERLA

POLECAM
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    zastanawiam się nad tymi kocykami becikami do wózka na zimę dla Julki .... sam w sobie kocyk jest gruby! tylko nie wiem czy ona się w niego zmieści jeszcze
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja nie uzywam kocyka ;) moja dzidzia jezdzi w zimowym spiworku :) w kombinezoniku cienszym jak jest powyzej zera a zimowym jak jest ponizej zera :) pod spod cos cienszego :) z tym ze ja nie mam gondolki tylko rozkladana na plasko gleboka spacerowke :) ona w sumie w całosci jest zabudowana tylko tam gdzie nozki wychodzą jest przeswit :) takze jezdzimy sobie o tak :

zdjecie robione przy temp -4 stopnie :P
    http://images23.fotosik.pl/115/e707031d313de841med.jpg
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    kfiatuszku no własnie śmiga Kacperek w spacerówce a Julka jeszcze w gondolce i ma cienutki kombinezonik więc dodatkowo okrywam ją kocykiem hmmm może potem jej tak cieplutko, ze śpi tyle godzin?
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.