Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeNov 27th 2007
     permalink
    albo termofor futerko
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Ania hi hi hi nie pytaj bo jak wiadomo firma NICI nie jest tania a to jak dobrze widziałam 39
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    termofor też śliczny
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    termofor

a z tej firmy najlepiej mi się podobają

•  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    i ten jest milusi
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady no to cena powalajaca... ten co kupilam z HM ze Snoopy kosztowal 25 tyle tylko ze nie jest materialowy a z tworzywa a i tak uwazam ze to bylo BARDZO drogo
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady a ty uzywasz termofora???
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    dla siebie tak a dla Julci nie ma potrzeby,,, mi marzną stopy ... :))))) a mam taki gumowy wrrr co owijam w ręcznik
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    kurdę ja jeszcze nigdy nie używałam termofora :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a tutaj produkty z firmy NICI na allegro
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    zuza u mnie niejednokrotnie był w akcji..,, marznące stopy i ręce nie wiem czy to wynik złego krążenia czy ciśnienia ale jest to czasami męczące.... poza tym lubię jak stópki mam ciepłe hi hi hi
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi maz kupil jak mnie korzonki polamaly ale 2 razy uzylam bo poduszke elektryczna skombinowalismy...
    poza tym ponoc dorby jest przy @ ;)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a tak przy @ też się sprawdza .....
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    i to też mam hi hi hi
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ale fajne cudenka ;) AniuM ja widzialam ten sliniak ze snoopym co ty masz w H&M za 19,99 ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku ja do HM mam 130km wiec kupilam na allegro przy okazji innych zakupow u tego sprzedawcy.
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a no chyba ze tak ;) ja tez mam ciutke daleko ale zajrzałam przy okazji ;) ale wogole zauwazylam ze te rzeczy z h&m na allegro sa sprzedawane ciutke drozej ;(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie tylko H&M, tesco tez - na rzeczach ktore kupilam w tesco jest ok 10zl drozej na allegro niz w sklepie takze te 5zl na hm to mozna jeszcze przezyc
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    czasami cieszę się, że mam te wszystkie sklepy pod nosem!!!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeNov 28th 2007
     permalink
    była gdzies mowa o krzesełkach ale juz nie wiem gdzie wiec pisze tu ;)

jakie macie zdanie na temat takiego krzesełka do stołu??

http://www.mulan.pl/images/basic_144_7_b.jpg

ja dostałam takie podobne krzesełko jest fajne super ale czy zda egzamin to nie wiem ;) dodam ze montowałam je na stole i jest stabilne odczepic sie nie ma prawa ;)tylko nie wiem jak to w praktyce wyglada :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kfiatuszku fajnie wygląda to krzesełko, ale chyba bym się na takie nie skusiła - ale pomysłowe :wink:
    Ja właśnie poluję na takie z możliwością przerobienia na stolik i krzesełko :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeNov 28th 2007 zmieniony
     permalink
    ja tez bym sie nie skusiła :) ale jak juz dostałam ;) a mnie sie podoba takie :

http://www.e-maluchy.pl/images/futuro%20colorado.jpg

http://www.e-maluchy.pl/images/produkty/futuro%20colorado%20stolik.jpg

takie kolorowe :) a cena 279 hmm nie wiem czy duzo czy mało ..
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kfiatuszku fakt jak prezent to prezent !!
    No mnie też się podobają takie żywe kolory :wink: Jednak cena dla mnie zbyt wysoka tym bardziej, że dwójki maluchów do niego nie wsadzę :shamed:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no fakt ;) dla blizniakow to chyba krzesełek nie robia co ??:)
    --
  1.  permalink
    Kfaituszku- ja tego pierwszego krzesełka tez bym raczej nie kupiła, ale jak to mówią- darowanemu koniowi....A to ostatnie to dla mnie porażka... Wielkie i bez kółek... Trzeba miec siłę konia ,zeby przestawiac je w rozne miejsca w domu... No chyba,ze sie karmi dziecko tylko w jednym pomieszczeniu...
    Ja uzywałam takiego krzesełka i do jedzenia, i do czytania i do chwilowego unieruchomienia młodego, więc moje nie stało w 1 miejscu...
    No ale co kto lubi :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja takiego dokrecanego do stolu bym nie kupila bo po prostu bym sie bala - zlosliwosc rzeczy martwych....
    kiedys wam chyba nawet pisalam jak dziewcyzna na jednym forum opisywala ze lozeczko sie zlamalo na ktorym spalo 6kg dziecko takze tego normalnie tez czlowiek nie przewiduje a sie zdarza.. wiec tym bardziej bym sie bala takiej formy zaczepienia siedziska...

jesli idzie o karmienie to u nas drewniane bylo i zdawalo egzamin ale fakt karmienie tylko w kuchni bo nasze "salony" sa takich gabarytow ze nie wcisnelabym takiego sprzetu za chiny...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    ooo a to są takie co Ja mam FUTURA T60
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tylko cena z lekka zniecheca... 320 zl :neutral:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no dlatego ja tez niezbyt podchodze do tego krzesełka doczepianego ;)

a co do tego krzesełka drugie to napisalam ze mi sie podoba a nie ze chce takie miec ;)
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    dziewczyny jaki radzicie mi kupić śpiworek na zime do wózka - czy warto kupić taki większy 105 cm? czy to sie jeszcze przyda w przyszłym sezonie zimowym?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma a wejdzie ci do gondoli?? poza tym jak Maksiu bedzie chodzil to nie wiem czy go dlugo w spiworze wsadzonego utrzymasz :)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ten wózek co mam nie ma gondoli tylko takie nosidełko, z którego Maksiu juz wyrósł - jexdzi teraz w spacerówce rozłożonej na płasko
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Krzys juz daaaano zaprotestowal przeciwko jezdzeniu na plasko. jezdzi na pierszej zapadce a jak sie mocno wierci i odpycha to i na drugiej... dzieki temu spacery sa znaaacznie przyjemniejsze :D
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Maksiu zalicza zaraz "odlot" więc nic mu nie przeszkadza :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to "zazdraszczam" u nas odlot jest w drodze powrotnej dopiero. na szczescia jak przytacham mlodego do odmu to jeszcze na balkonie dosypia :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeNov 28th 2007 zmieniony
     permalink
    Ania Ja wiem czy cena taka wysoka! Niestety za darmo nic nie rozdają a Ja 13 lat temu za to płaciłam tyle samo he he he więc cena widzę, że się wiele nie zmieniła a firma nadal produkuje te krzesełka! Osobiście nie mam do niego żadnego zastrzeżenia co najwyżej POLECAM!!! na przyszłość - stoliczek mały kupię w IKEA są świetne i do tego krzesełko!
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Lady są w ikei moze jeszcze te drzewka bonsai ?? bo mnie sie marzy takie ;) wiem ze kiedys byly za 15 zł a teraz to nie wiem :P
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    oooo kfiatuszku nie mam pojęcia hmmm jakoś omijam ostatnio ten dział!
    Bonsai podobno jest ciężkie w hodowli nie wiem czy to prawda ?
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja tez nie wiem :D mojej siostrze uschło ;)znikam spac Kacper sie budzi po papu ;)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    no Ja też już z butlą przygotowana do karmienia hi hi hi

DOBRANOC :))

Buziaczek dla Kacperka w nosek :))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeNov 29th 2007
     permalink
    Krzesełko takie doczepiane na stół używała kilkanaście lat temu znajoma - im się sprawdziło. Potem dali mi je dla Ani ale ja go niestety nie używałam więc niewiele powiem (mój stół czy ława to nie była jedna deska tylko od spodu szła druga deska i nie szło go przymocować)
    Podobają mi się te krzesełka z regulacją wysokości i kąta nachylenia oparcia - ale nie podoba mi się cena więc na pewno takiego nie kupię. To drewniane standardowe krzesełko jak dla mnie jest wystarczające na potrzeby małego człowieka. Gdzieś pojawiły się głosy ze ono jest nie zabardzo dla niepewnie siedzącego Bobasa ze względu na szerokość siedziska - tak ono jest szerokie ale dzięki temu służy dziecku do 3 roku życia albo i lepiej - nie wiem jak się to ma do tych plastikowych krzesełek i tych z regulacjami - jakie tam jest siedzisko? Co do zapinania dziecka w tym drewnianym - dla mnie to nie był problem - zainwestowałam 8zł w szelki i przypinałam i Kubę i Gabi szelkami w tym krzesełku
    Mi i tak najwygodniej jest karmić malucha na kolanach i dopóki Weronika sama stabilnie nie będzie siedzieć i głowa nie przestanie się kiwać w 99% będzie karmiona na moich kolanach. Do tej pory może 1 lub 2 siedziała w foteliku podczas jedzenia, ale to była męczarnia i dla mnie i dla niej
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez przypinalam Gabrysie takimi dokupionymi szelkami i bylo ok :) deserkami karmilam ja na kolanach bo nie siedziala stabilnie tyle ze ona majac 5miesiecy z hakiem juz sama siadala wiec szybko przerzucilysmy sie na krzeselko...
    teraz mam lezaczek-bujaczek i w nim beda poczatkowe kroki karmieniowe Krzysia :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a to w ramach pamiatki

ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes
    fd
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 29th 2007 zmieniony
     permalink
    dla Gabrysi mam cos takiego:
    ds

W tym pięknie wydanym pamiętniku możesz zapisywać refleksje i wspomnienia z twojego dzieciństwa i młodości, które w przyszłości przekażesz swojej córce. Możesz również przy pomocy słów i fotografii utrwalić wymarzone chwile, kiedy w twoim życiu pojawiła się córka oraz zachować ciekawe momenty z jej dzieciństwa. Ta cenna pamiątka dla córki jest doskonałym upominkiem dla matek i ich nowonarodzonych córek, z okazji Dnia Matki lub po prostu jako wyraz wdzięczności.

szykujemy to dla Gabrysi jako prezent na 18ste urodziny :)
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    co do tego dopinanego krzesełka - mnie by było szkoda stołu, wcześniej czy później musiałby się porysować
    Aniu, fajna sprawa takie pamiętniki, jak będę miała córkę, to się pobawię, 18letni syn raczej nie doceni takiego prezentu ;))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dlatego mam wspomnienia matki dla corki :) dla Krzysia wspomnien nie kupuje ale na te 5lat dziecka sie skusze tylko u nas w ksiegarniach ceny porownam :)
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    dziewczynki, mam pytanie o termometr do mierzenia temperatury dziecka, pamiętam że był niedawno ten temat, ale w końcu stanęło na niczym i nie wiem jaki kupić, czy do ucha, czy taki do czoła przykładany
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    harpijko a zwykłym np elektornicznym nie dasz radę zmierzyć temperatury ???
    Ja wkładam pod paszkę np Julce i chodzę z nią przez chwilkę po mieszkaniu...
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    Lady, nie mam żadnego elektronicznego, mam tylko rtęciowe zwykłe ze 2 i owulacyjny :)) więc kupić muszę tak czy inaczej, dlatego chciałam taki co dla maluszka lepiej przystosowany
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ten do ucha jest droższy i troche mniej dokładny ale za to ekspresowy (nie męczysz maluszka no i wkońcu 0,2 stopnia w tą czy w ta nie ma wiekszego znaczenia)

z drugiej strony elektroniczny w zupełności wystarcza, w końcu temperatury nie mierzy się tak często a cena jest duzo niższa

sa jeszcze takie term. do przykeljenia na czółko, tez 1 sekundowe
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.