mgielka no to moje rodzinne strony...:) pochodze z Siemianowic Sl...jednak moje serce nalezy do centrum Katowic...jakis czas mieszkalam na dyrekcyjnej :))) od ponad 6ciu lat na emigracji
To moj tata jest z Katowic, babcia mieszka na Koszutce, na Korfantego :) i cala rodzina taty mieszka na slasku, Siemianowice, Ledziny, Chorzow :) Jednak tata za moja mama przyjechal na polnoc, do Tczewa, gdzie sie urodzilam. Teraz mieszkam pod Pruszczem Gdanskim, a budujemy sie niedaleko Tczewa, w Miescinie :)
Ja już pisałam skąd jestem, ale widze że Górny Śląsk się zgłasza - ja jestem z Chorzowa Batorego, wcześniej mieszkałam w Mikołowie i bardzo tęsknie za moim miastem :D
a wiec tak... w Chorzowie Batorym mieszka moj tesciu (przyszly, niedoszly)....na Debie znajduje sie swiatynia mojego Połówka...stadion GKS-u :)....na Giszowcu spedzilam szmat czasu ze wzgledu na swojego ex...mieszkal na milej...a jeszcze wiecej czasu za malolata na tysiacleciu...w kafejce internetowej na ul. Piastow...haha cala kasiure na podreczniki szkolne tam wydalam i pozniej musialam kombinowac zeby sie w domu nie wydalo...a na koszutce moja chrzestna ma zaklad fryzjerski, ktory odwiedzam przy kazdej wizycie w pl...ehhh jedna strona forum a ile wspomnien :))) az sie mordka cieszy
psycho_patka no to znasz i Giszowiec...ja na kolistej mieszkałam całe młodzieńcze życie ....jak i dąb....tu z przyszłymi teściami mieszkamy od 2 lat....;)ale trochę Mysłowic poznałam....Janów i Zawodzie :D gdzie mnie nie poniosło :D ;)))