Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 Pediatra pytała czy zupki dostaje a ja na to, że nie zupki tylko jedzonko do łapki. A ona na to: Czyli jarzynki dostaje? A bardziej lubi brokułki czy marchewki? No oczywiście powiedziałam, ze brokułki
 Pediatra pytała czy zupki dostaje a ja na to, że nie zupki tylko jedzonko do łapki. A ona na to: Czyli jarzynki dostaje? A bardziej lubi brokułki czy marchewki? No oczywiście powiedziałam, ze brokułki  i że makaron dawałam. To powiedziała tylko, żeby najlepiej taki pełnoziarnisty kupić i uważać na chlebek co tam w nim jest. I tyle z komentarzy, więc chyba zna troszkę BLW
 i że makaron dawałam. To powiedziała tylko, żeby najlepiej taki pełnoziarnisty kupić i uważać na chlebek co tam w nim jest. I tyle z komentarzy, więc chyba zna troszkę BLW  
      No i dziś Marcel dostal pulpeta z indyka, z pietruszka i szpinakiem
 [/url
[/url

oranda: No i dziś Marcel dostal pulpeta z indyka, z pietruszka i szpinakiem
Przepis poproszę :)

.
. [/url
[/url 
 Ale mięsko zaliczone a to wszystko przez to że się o żelazie naczytałamOranda - tu pierwszy z brzegu tekst o źródłach żelaza pozamięsnych
 Ja często robię pesto z natki pietruszki, sezamu, oleju rzepakowego - też smaczne źródło, a Lila uwielbia makaron z tym pesto.
 Ja często robię pesto z natki pietruszki, sezamu, oleju rzepakowego - też smaczne źródło, a Lila uwielbia makaron z tym pesto.
       .
.

[/url]
[/url]
Ja często robię pesto z natki pietruszki, sezamu, oleju rzepakowego
 [/url
[/url
a soku jakiegoś się nie napije ?
albo wody na czczo ?
mając 6,5 msca potrafiła zjeść pół pomidora i 1/4 zielonego ogórka za jednym razem

[/url
[/url

[/url]
[/url]

Wspominałam że słaba ze mnie kucharka? No właśnie tak jest zawsze
 Wspominałam że słaba ze mnie kucharka? No właśnie tak jest zawsze  Jutro chyba powtórze próbę... tylko kto te grzanki będzie jadł
 Jutro chyba powtórze próbę... tylko kto te grzanki będzie jadł 
 [/url]
[/url]
 .
. [/url]
[/url]

[/url]
[/url]