Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I krzyczała: "On się dusi! On się dusi!"
A będzie gorzej Fajnie, że zaczęliście blw :) a ile sprzątania miałam...
Ja w sumie cały czas słyszę to od teściowej. Zwłaszcza "jedz ładnie", które mój mąż czasem podchwytuje. ja się raczej obawiam tego co będzie później, jak Tadek będzie bardziej świadomy, zacznie się wtedy "za mamusię, za tatusia ...", " zjedz, bo to same witaminki są ...", "czemu nie chcesz? przecież to jest smaczne"
przekazujesz, dbaj o swoją dietę i nic się nie martw Boje się ze teraz na przedwiośniu mój wyposzczony organizm ma juz malo witamin i nic wartościowego nie przekazuje mu w mleczku...
zacznie chcieć zanim się obejrzysz mam podobne obawy w stosunku do Tadzia, ale myślę wtedy, że na każdego przyjdzie pora Mam wrazenie zeon jeszzcze dłuuugo nie bedzie chcial nic innego jak cycuś.
Ja w sumie cały czas słyszę to od teściowej. Zwłaszcza "jedz ładnie", które mój mąż czasem podchwytuje.
I tak, jak kiedyś reagowałam, tak teraz odpuszczam (tzn. babci - nie mężowi). Mimo że Lila słyszy i raczej zaczyna to do niej docierać, że dla babci ważne jest jedzenie.
U chłopa to chyba cieżko jeszcze z pomidorami, a Ci co mają plantację szkklarniowe to tonami nawozy sypią :P Ja czekam na tatusiowe ogórdkowe, a z tą pogodą chyba jeszcze trochę poczekam :D znajdź jakieś pomidorki od chłopa i działaj
użyłam do sosu pomidorów z kartonu, bo podobno zdrowiej jest niż z puszki.
Dii: użyłam do sosu pomidorów z kartonu, bo podobno zdrowiej jest niż z puszki.
O, a na kartonikach nie sprawdzałam. Muszę obadać temat :)
Wiadomo nie solę Bóg wie ile i unikam kostek, weget itp ale uważam, że od małej ilości soli dziecku nic nie bedzie....
A ja kocham natkę pietruszki i mogłabym jeść ją kilogramami w każdej konfiguracji. Na kanapce z masłem, w zupie, dziś np. jem makaron z oliwą, czosnkiem i masą natki pietruszki. Koperku aż tak nie lubię, ale też jem dużo Ja np za żadne pieniądze świata nie zjem niczego z zielonym koperkiem i pietruszką.
Ja np za żadne pieniądze świata nie zjem niczego z zielonym koperkiem i pietruszką.
Czasem sobie sama coś dosolę już na talerzu, ale generalnie, to się bez problemu przestawiłam. To mąż czasami ma problem ;)