Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Wklejam Wam schemat żywienia niemowląt - oczywiście nie ma w nim wielu produktów, którymi czasem karmimy swoje dzieci, ale nie jest on też tak okrojony, jak się czasami wydaje
On został opracowany w 2007 r. przez Zespół Ekspertów powołany przez Konsultanta Krajowego ds. Pediatrii i wzbogacony o wytyczne WHO.

[/url

. Dziecię na chwilę zostało samo z zakupami, bo musiałam się napić wody, po tym jak bobasa i 3 siatki zakupów wniosłam na 3 piętro, po minucie zastałam taki widok 
[/urlpo minucie zastałam taki widok- ha ha ha, no super:D

!!!!To zdjęcie się nadaje do jakiegoś artykułu w necie na temat blw albo książki z przepisami przecież 

Jak długo może potrwać brak zainteresowania jedzeniem, które podaję Kacprowi? Trochę mnie deprymuje widok wyrzuconego/rozciapanego jedzenia.
--
Tadzio już prawie 2 miesiące próbuje być zainteresowany i są dni kiedy rzeczywiście jest i coś tam do dzioba wkłada, mieli i połyka, a są dni kiedy tylko rozciapcie i nic nie skubnie .... nie zmuszam, zachowuje spokój, bo wierzę, że to zaowocuje lada momencik 

On jest wielkim czyściochem i jak widzi co jest na podłodze to chodzi i psioczy.

no bo przecież wszyscy na łyżeczce wychowani i jakoś żyją...

! Nikt, kto wychowany jest na przekonaniu o słoiczkach tego nie rozumie. A przekona się dopiero jak zobaczy.
już nie mogę z nia, za każdym razem podkreśla jakie to straszne, że tak Nadię męczę. Że dzieci, które nie mają zębów nie mogą jeść niczego oprócz DOKŁADNIE zmielonych papek. Że nie może być przy tym jak ona tak je, bo dostanie zawału. To już jest po prostu chore, tyle miesięcy jest na blw i jakoś żyje, a ona dalej swoje mądrości wygłasza
to blw nie mogę stosować przy mojej mamie, bo straszna z niej panikara i uważa, że mam nierówno pod sufitem

ktira nie wiedziala, co waflem ryzowym zrobic, bo rodzice nigdy jej zadnego jedzenua do raczki nie dali...
masakra! Dominik nie jest na BLW ale bez przesady ...:) często dostaje coś do rączki ;) i super mu to wychodzi:) ale u niego widzę motoryka mała bardzo przoduję nad dużą. Ma jak na swój wiek bardzo sprawne rączki:)
Dlaczego to nie działa na moja teściowąjuż nie mogę z nia, za każdym razem podkreśla jakie to straszne, że tak Nadię męczę. Że dzieci, które nie mają zębów nie mogą jeść niczego oprócz DOKŁADNIE zmielonych papek. Że nie może być przy tym jak ona tak je, bo dostanie zawału. To już jest po prostu chore, tyle miesięcy jest na blw i jakoś żyje, a ona dalej swoje mądrości wygłasza