Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy próbować jej podawać jedzenie przy śniadaniu, obiedzie, kolacji, czy póki co tylko podczas obiadu?
Czy mimo, iż karmię piersią powinnam proponować wodę do picia?
Czy powinnam sadzać ją do krzesełka i unieruchamiać poduszką (ikeowską)?
Mam karmić tylko piersią i nie podawać wody (itp.), gdyż pokarm kobiecy doskonale sobie poradzi z przystosowaniem do upałów, co najwyżej mogę częściej przystawiać.
u nas Kacper nie je kaszek, bo to już nie BLW
Choć ja podaję tylko to, co Kacper potrafi utrzymać w rączce i przywykłam do takiej myśli, ze wszystko co rzadkie to już nie BLW (pomijając np. sosy, w których obtoczony jest np. makaron )
i rzadkie potrawy jak najbardziej się kwalifikują moim zdaniem, w końcu chodzi też o poznawanie różnych faktur, konsystencji, smaków ...
--
rano chlebek, szyneczka- tak szyneczka sobie luzem?? czy pokrojona, w paski czy jak?? ;) Strasznie jestem strachliwa co do podawania takich rzeczy he he, dlatego duzo pytam, bo tez myslalam ze mu rzucic na tacke szyneczke jakos
nie na chlebku- no to zakumalam od razu
Z niekapków nie potrafiła pić, a momma od razu załapała, sama sobie trzyma, zawsze ma gdzieś w pobliżu kubeczek i sama podchodzi i pije.- Maks chyba z niczym tak nie mial by zalapal sam od razu ha ha ;) Ale potrafi od niedawna sam sobie 3mac butelke jak pije :)
polecam gotowaną kukurydzę- a skora?? ze skorka?? bo mnie nawet ta skorka pod blenderem sie nie mielila :(
kolbę kukurydzy ugotować i dać dziecku do obgryzieniano tak... dziekuje
Madzik - kolbę kukurydzy ugotować i dać dziecku do obgryzienia