Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dużo żelaza zawiera szpinak.
Dużo możliwości jest- pewnie tak, ale ja kucharka zadna wiec teges ;p Omletow nie mozemy, zrobie mu na twardo i zobacze co i jak ;)
omlety z czym robisz?
madziik1983: Omletow nie mozemy Madzik a dlaczego, jeśli mogę spytać?- bo mnie sie jakos wydawalo ze to potrawa na mleku ha ha, ale zobaczylam przepis i jednak nie :) Chyba mi troche sie pomylilo z nalesnikami.
madziik - a probowalas nalesnikow z mlekiem owsianym robionym w domu? ja wczoraj odkrylam i wyszly genialnie. Moge napisac jak ja to robie: szklanka platkow zalana ciepla woda na noc 3 - 4 szklankami wody, rano w blenderze kielichowym dokladnie miksuje i wychodzi półgesta ciecz. Ja generalnie to mleko uzywam do koktajli z owocami zamiast maslanki - pyszne. a tu do ok 2 szklanek tej cieczy troche maki pełnoziarnistej i 1 jajko i ciut cukru i smazyłam. nie powiem ci ile tej maki bo na oko dawalam ale konsystencja ma byc ciut gestsza niz na zwykłe naleśniki, nie należy robić tych naleśnikow za cienkich bo sie rozwala i jem z dżemem :)- spruboje
Dziś miał rozmowę z kolegą, tatą dwóch dziewczynek, że przy twardych rzeczach dziecku grozi zakrztuszenie,