Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jablko? i radzi sobie z takim surowym bez dlawienia?- zadko udaje mu sie ogryzc, przewaznie je ssie i "gryzie" i mu lepiej na dziaselka. A jak juz ugryzie to mietoli jak cukierek a na koncu wypluwa :)
czy ktores z waszych dzieci jest uczulone na bialko mleka krowiego i jest na BLW?- Maks ma alergie, ale z tego cozauwazylam nie ma uczulenie na nic innego, no chyba ze jakies specyfiky typ. alergizujace. Ale nawet po truskawce czy malinie mu nic nie bylo :) Narazie daje jak leci praktycznie i jest oki.
U nas tak samo, jak u mag_dre, N. jest na BLW, wiadomo, nie dostaje jaj, ani żadnych produktów zawierających mleko krowie (kozie, bądź, co bądź też u nas uczula), nigdy po żadnych warzywach, czy owocach nie miałam reakcji alergicznych :) czy ktores z waszych dzieci jest uczulone na bialko mleka krowiego i jest na BLW?
w jakim wieku dzieci otwieraja dloń z jedzeniem tak ze sa w stanie jeśc to co w niej jest ukryte- powiem tylko, ze Maks ma nadal z tym problem, bo co ukryte w dloni to nie wedruje do buzi, ale widze ze juz powoli zaczyna cos kombinowac w tym kierunku.
lądują na ziemi- Maks chowa na pozniej przy nogach, szczegolnie z prawej strony
Juz nie predko podam marchewke gotowana
czy ktoras z was tez musiala ratowac dziecko czy tylko ja mialam z tym stycznosc?
Jabłko albo ssie, albo skrobie dziąsełkami lub dwoma dolnymi jedynkami.- u mnie tak samo :)