Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, ile jajek tygodniowo mogę podawać Misiakowi? Ona uwielbia jajka :)
No Maks z blw tez niewiele zjada co ciezko mi okreslic bo np chleb jest tak rozpackany ze poezja Ale potrafi sie i 30 minut zabawic. Klade pod krzeselko ceratke i nawet jak mu spadnie to mu podnosze i daje ponownie. Ceratka zawsze czysta wiec jedzenie nie jest brudne :)
a wychodzę z założenia, że jeśli dziecko coś je (z naszego punktu widzenia) w nadmiarze, to znaczy, że widocznie jego organizm 'czegoś' się dopomina.
Ja bym śmiało dawała Misiakowi to jedno jajo dziennie (co drugi dzień powinno być już w ogóle ok) - a co, niech jej będzie na zdrowie
madziauk ja podaję rybę i Kacperek bardzo ją lubi tyle,że ja ją pieczę i podaję w kawałkach
po co mam jej dawać owoc, który wydali w niezmienionej postaci
powiedz mi czym zastepujesz jajko w jakichkolwiek placuszkach?
Jutro pierwsze wspólne śniadanko, mała lubi kaszke z bananem co polecacie, bo chyba jak wyleje kaszke na tacke to kiepsko jej pójdzie to zjeść? Chodź ktoś tu pisał ,że tak podaje ?
winnicamała ma kolczyki od kiedy skończyła 3 miesiące, jeśli ktoś chce dziecku przebić uszka to idealny moment (ale to każdego indywidualna sprawa)
schabowego nie panieruj, zawiń oprószonego ziołami w folie aluminiową i ułóż na blaszce, ziemniaczki obok i do piekarnika, kilka plasterków ogórka odłóż i masz obiad dla Kacpra gotowy, a może i dla Was w takiej formie też Ale jak robię schabowego, ziemniaki i mizeria, to chcąc nie chcę muszę mu osobno zrobić.
le jak robię schabowego, ziemniaki i mizeria,
jak robisz schabowego, to możesz kacperkowi zrobić bez panierki