Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no może tylko to, że panierka najwięcej tłuszczu zbiera (to tak, jakby ktoś się bał dawać panierowane), ja tam np. panieruje wszystkie warzywne kotleciki, ale samą bułką i smaże na patelni bez tłuszczu.. No, ale moja Panna z tych wrażliwych ;) A chleb je od początku taki, jak i my :) Ja już od jakiegoś czasu normalnie z panierką daję, bez przesady, co złego jest w bułce tartej i jajku? ( chyba że dziecię ma uczulenie to ofkors rozumiem )
Eeee, no bez przesady, schabowe rozbijasz jak zawsze tylko Kacprowego nie solisz, ziemniaki można posolić po ugotowaniu po odłożeniu części dla dziecka, a mizerię robisz jak zwykle be soli, odkładasz dla Kacpra, a resztę solisz.
A ja zaczynam się przyzwyczajać do dań bez soli
Dokładnie, ja nie daje np wcale, ale niektórzy lubią sobie zatopić schabowego ;)
No ale daje wychodzi na to, że od je oddzielnie a my po nim nie dojemy bo tego najnormalniej w świecie nie da się jeść.
Skoro niewiele solimy to czy to taki wielki problem, żeby Kacper jadł to samo?
No jak to? Przecież wystarczy posolić ziemniaki, mizerię i schabowego, nie widzę w tym filozofii
Czekam z niecierpliwością na moment, aż moje dziecko zacznie normalnie jeść.
ii: Skoro niewiele solimy to czy to taki wielki problem, żeby Kacper jadł to samo?
Ja uważam, że nic się nie stanie bo sama dość często tak daję od jakiegoś czasu, ale pewnie inne mamy podniosą tutaj raban, że niezdrowo
lka1984śliczny synek! i jaka radość od niego bije
widze ze Kacperek lubi pomidora, Kubus tez strasznie ale nie wiem czy nie jest na nie uczulony, jutro bedziemy sprawdzac ponownie