Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
madziauk - pięknie startujecie:)
Jeśli Karol wykaże zainteresowanie waszym jedzeniem, to może spróbujcie go czymś poczęstować?:)
Madzia, chcialam mu zrobic kasze gryczana z sosem i mieskiem. No i klops, bo nie umiem sosu zrobic :P
On sie tak prostuje siedzac ;) Nikt mu jeszcze 2 latek nie dal ;) wszyscy mowia, ze na rok wyglada. W piatek 30 skonczy dopiero 9 miesiecy moj robaczek :) Madziauk - Karolek na bardzo doroslego wyglada na tym zdjeciu, ze 2 latka bym mu dala:)
i jeszcze jedno pytanie, myslicie ze przy BLW dziecko sie nie upasie? wiem ze to glupie pytanie ale Kubus czasem wydaje mi sie ze je strasznie czesto lacznie z piersia i stalych pokarmow jak na 6mies pochlania wg mnie sporo, staram sie dawac rzeczy zdrowe, glownie warzywa , owoce i miesko, ale daje i kasze i makaron i chlebek czyli rzeczy tuczace i tak sie zastanawiam czy dziecko na pewno zna umiar? Nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale od 5 dni kiedy go sadzam z nami do stolu 3 razy dziennie, spi mi po 9-10g ciagiem w nocy, moze to dlatego ze sie tak najada...??
I czy w ogóle mogę podać wędzonego łososia...?
Powiedzcie, czy mogę dziecku podać w ogóle chleb orkiszowy i czy lepiej kupić ten lżejszy 40% czy 70%, który jadam??? Jadła już z 4 razy na śniadanko kanapeczkę z tego 40%, baaardzo Jej smakowała
kupujemy parowki z szynki bodajze ze sokolowa, maja ponad 90% miesa i mozna je dostac nawet w biedronce...
--