Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dodać łyżeczkę jogurtu naturalnego- wiem ale nie mozemy jogurtu :)
A u nas dzi klopsiki miesno-warzywne :)
Emza, a jaką szynkę dajesz? Bo ja się jeszcze nie przełamałam w tej kwestii... :)
A śliwki dajecie ze skórką czy obrane??
A śliwki dajecie ze skórką czy obrane??
: kiedy dzieciaczki przestają być bardzo wrażliwe na pokarmy typu coś lekko slodzonego, czy mocniej przyprawionego?
--
jak np. co jakiś czas dostanie coś "zakazanego" to czy coś się stanie?
Bo ja Kacprowi daję praktycznie z mojego talerza i na pewno są to rzeczy lekko solone.
Chciałabym np dac mu serek topiony na kanapkę
I jeszcze chodzi mi o dżemy sklepowe. Albo naleśnik z dżemem jabłkowy roboty mojej teściowej. Wiadomo tam jest cukier...
a co z roznymi placuszkmia / rolkami ktore generalnie tez sa na slodko z owocami czy owocami suszonymi np morelami, sliwkami, tarte jablko, banan, figa?
to ja też poproszę ;) pysznie wygląda
Jak moja N. była taka malutka to w życiu żadnego mięsnego kotlecika nie zjadła... dopiero po roku zaczęła jako tako je jeść, choć woli warzywa... Dziewczyny, co ja próbuję takich kotlecików, to mała robi beee:( Już robiłam ich tyle wariacji (dziś np. zrobiłam samo mielone z indyka, bo wersje z warzywami odpadały) i też kiszka:(
Szczerze to w dzień ja Ją odstawiłam w wieku 9 m-cy z tym, akurat wtedy Mała zaakceptowała mm z butli i nie chciałam "przespać tego momentu". No i wtedy zaczęła stanowczo więcej jeść- u mnie podobnie, jak odstawilam cyca to maly nagle mial apetyt lepszy na co innego
A cyckowanie odstawiliście i ruszyło BLW, czy pewnego dnia Nadia zaczęła więcej jeść i sama się odstawiła?