Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

) podzielić na ćwiartki. Zapytam się później męża, o co dokładnie chodzi, ale zastrzyk robił mi pośrodku górnej zewnętrznej ćwiartki. Teraz napisałam tylko na szybko, bo to pracy zaraz spadam, a mąż jeszcze rozkosznie śpi

chyba to lezenie nie jest dobre dla umysłu: niby czyta sie książki i ogląda filmy, przyjaciółki odwiedzają, maz usluguje, ale wszystko to sprawia, ze czuje sie bezsilna, jakbym leżała na minie, która za chwile wybuchnie i będzie żałoba i marzenie o dziecku będzie znowu odległe...przepr za negatywne myśli: mam dziś zły dzień, wiarę tez mam, jak każda weteranka: pogrzebana daleko wiarę, nadzieje, ze wszystko skończy sie dobrze....

bo gardlo to tragedia!!

Mimo wszystko mam nadzieje ze zostanie Wam to wszystko wynagrodzzone i wierze ze Wasze Malenstwo nadal walczy i to wlasnie ono przyniesie Wam upragnione szczescie!!!I powiem Ci jeszcze Kochana ze jestes bardzo dzielna i Twoj maz rowniez jestem pelna podziwu dla Was i z calego serca Wam kibicuje!Ja w zeszla sobote odwazylam sie i przystapilam do spowiedzi,trafilam na ksiedza ktory jest cudownym i madrym czlowiekiem,dodal mi ogromnej otuchy, nie rozwodzil sie nad tym co jest dobre a co zle w oczach Kosciola tylko skupil sie nade mna i nad moim malzenstwem i docenil to ile takie pary jak my przezywaja bolu na codzien,oraz powiedzial ze najpiekniejsze jest to ze razem idziemy przez to zycie i tak jak napisalas trzeba o tym pamietac ze mamy SIEBIE
Trzymaj sie Kochana sciskam Cie bardzo mocno

Nigdy nie spodziewałam sie ze ivf moze pójść taka droga