Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

beta 17,2 czyli spada. W czwartek dla pewności powtórzę jeszcze raz. Znów to samo co w zeszłym miesiącu. Drgniecie na moment a po kilku dniach spadek. Wolała bym chyba aby pierwsze badanie było od razu negatywne, niż ma to miejsce tak jak teraz.

ale pamiętaj tak jak pisze Eddie nie poddawaj się wracaj po mrozaczki często udaje się na nich właśnie. Ja miałam podobnie jak Eddie podałam dwa zarodki, brałam masę leków i zostały z nami oba, do tej pory biorę clexane60 i coś tam jeszcze i również miałam krwiaka ale dzieci walczyły i walczymy dalej.....wiec Kasia będzie dobrze głowa do góry. dziś potwierdzili nam ze będzie para było pięknie wszystko widać teraz czekamy do polowkowych czy wszystko dobrze się rozwija i powiem wam ze chyba całą ciążę się będziemy denerwować bo ten stres nie zejdzie no może jak juz urodzimy te nasze skarby chociaż później też tak będzie 

24.09 mam wizytę w invicta u immunologa zobaczymy co powie i czekam na usg polowkowe. Teraz jak byliśmy u lekarza potwierdził ze będzie parka strasznie się ciesze 

Ja osobiście nie mam jak na razie nic do zarzucenia lekarzowi , ręke do transferów ma dobrą , oba były udane , bety dodatnie tyle tylko że nie utrzymują się , tak więc nie jest to wina lekarza .