Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wiec czemu nie spróbować 

ja podchodzac do swojego pierwszego transferu tez postanowilam mu calkowicie zaufac,nie szukac niczego w necie nie kombinowac i bylam tak spokojna ze sama nie moglam w to uwierzyc!Co prawda nam udalo sie za pierwszym razem ale wierze ze to wszystko napewno pomoglo,takze trzymam mocno kciuki

na pocieszenie moge Ci napisac ze mnie tez bolal brzuch bylam pewna ze lada moment przyjdzie okres ale nie przyszedl i teraz zostalo mi juz tylko 3 tygodnie do przewidywanej daty porodu
Nie chce Ci tu pisac ze napewno jestes w ciazy bo tego nikt Ci nie zagwarantuje chce tylko zebys wiedziala ze cuda sie zdarzaja i Twoj Cud tez gdzies tam na Ciebie czeka,tylko musisz byc cierpliwa i myslec pozytywnie!

ale faktycznie niesamowicie szybko zlecialo,nawet sobie mysle ze bedzie mi tego wszystkiego brakowac zwlaszcza kopniakow malutkiej cudowne uczucie,zycze z calego serca aby kazda z Weteranek doswiadczyla tego w swoim zyciu!!!
a czy wszystko gotowe raczej tak,ale to sie pewnie okaze jak Amelka juz bedzie z nami!

wreszcie coś się dzieje.. :)