Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a masz na cyklu naturalnym czy nie?

powiem Ci ze przeziebienie w trakcie stymulacji to chyba normalka bo jak ja w trakcie mojego pytalam to prawie co druga dziewczyna pisala,ze tez z nim walczyla,niektore twierdzily nawet ze przeziebienie moze pomoc bo organizm oslabiony i nie walczy z zarodkiem!Badz dobrej mysli

Co lekarz to inna opinia ale trzeba zaufac swojemu prowadzacemu i skoro Twoj podjal taka a nie inna decyzje to widocznie ma racje,bez zaufania to wszystko jeszcze bardziej dobija!Takze wykuruj sie i w nastepnym cyklu do dziela

ale poki co nie dziekuje,pewnie ze Was poinformuje jak tylko Amelka bedzie z nami!ja pomimo ze zapisalam sie na watek przyszle mamusie to i tak u Was jestem chyba czestszym gosciem,to z sentymentu
A Ty jak sie czujesz Eddie mdlosci juz Ci minely,swoja droga Ty tez juz mozesz sie przeniesc na ten drugi watek
Pozdrawiam

tak jak pisalam Eddie podziekuje po wszystkim!pewnie nie bedzie za wiele czasu na rozpisywanie sie,ale napewno Was poinformuje
i w kazdej wolnej chwili bede tu do Was zagladac czekajac na pozytywne wiesci
ostatnio po dluzszej nieobecnosci zalogowalam sie na tamtym watku i jakiez bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam liste przyszlych mamusiek i moje imie na czele listy

spokojnie wszystko jest dobrze chronione dbaj o siebie myśl pozytywnie a czas szybko zleci☺