Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pulpon jak dzisiejsze samopoczucie? Nie udzielam sie na watku wiec pewnie zdziwi Cie moj post ale czytam Wasze historie i mocno kibicuje :) pozdrawiam i kciuki zaciskam aby wszystko dobrze sie skonczylo

nauczyłyśmy się trzymać nawet u stóp

Jedyne czego zaluje to, ze nie bylam jeszcze bardziej zrelaksowana i usmiechnieta:podczas 9 miesiecy moga nas dopasc rozne przeziebionska, wirusy i infekcje-tak tez bylo u mnie, troche mnie to stresowalo-powinnam byla (tak jak wielorodki mi radzily)nic sie nie martwic, odpoczywac i nie bac sie az tak o dzidzie, bo te nasze malenstwa w brzuszkach sa silne i tylko chca aby mamy byly usmiechneite kazdego dnia..
Swoja droga, jak ktos sie tak wypytuje to znaczy, ze jest albo mocno zacofany-tym nalezy wybaczyc, albo chce nas skrzywdzic-tych nalezy ignorowac..Ci, co wczesniej pytali sie mnie(nie lubie szufladkowac, ale niestety sa to Polacy w wiekszosci)"dlaczego nie mamy dzieci"teraz jak juz jedno mamy, pytaja: "a kiedy drugie?"...Ta ciekawskosc nigdy sie nie skonczy...MAm kolezanke, co ma piatke i ona mi narzekala, ze ja komentuja "dlaczego az tyle i czy nie wie jak sie zabezpieczyc". Musimy uczyc sie cierpliwosci i bycia ignorantem do pytalskich, ciekawskich ludzi, bo ich zycie jest pewnie za malo ciekawe...biedacy..

pisz jak najczesciej co tam u Was.
tak jak piszesz najcudowniejszy czas ale tez trudny czasami u nas teraz zabki wiec jest ciezko!
zupelnie naturalnie!Po 3 latach staran o moje pierwsze Szczescie ,ktore zakonczyly sie sukcesem dopiero po ivf teraz tak po prostu po krotkiej rozmowie z Mezem ze moze sprobujemy sie postarac o drugie Szczescie,jesli do konca roku sie nie uda wrocimy do kliniki,a tu taka niespodzianka
jestescie Kochane!!!!
i wtedy pomyslalam ze nspewno jestem w ciazy,po prostu juz to wiedzialam! Przy najblizszej potrzebie zrobilam tescik i od razu dwie grube krechy
ale to mysle ze dopiero jakis4-5 tydzien!
Ja Tobie tez zycze spokojnej ciazy,a jak tam po usg widzieliscie juz to malutkie pulsujace serducho?

z tym spaniem to wlasnie tak jak piszesz chcialoby sie zeby wreszcie przespaly nocke ale coz poki co to nasze malenstwa rzadza i jesli chca sie przytulic w nocy to trzeba wstac i je potulic
kiedys jeszcze pewnie za tym zatesknimy!