Dziekujewam dziewczyny !! Bardzo bardzo się cieszę !! Tak 7 CM ma jak jest cała wyprostowana :) nie wiedziałam że P ma rękę do dziewczynek :) Imion jeszcze nie mamy bo wszyscy łącznie z nami mieli przeczucie na chłopca u dla chłopca to 5 lat temu było wybrane, a tu Niunia :) hehehe no i fajnie byle zdrowo rosła !!:)
Stokotka gratulacje nie znamy sie ale ja codziennie z całych sil trzymam kciuki za wszystkie weteranki :) Czy ja dobrze przeczytałam pani Obe jest w ciaży ????
jagoda dziękuję za wszystkie info:* jeśli będziemy mieli ponownie podchodzić do IVF to na pewno głęboko zastanowimy się nad zmianą lekarza i wtedy wezmę pod uwagę wszystkie podpowiedzi z tego forum, bo to prawdziwa skarbnica wiedzy i wiele dziewczyn z wielkim doświadczeniem Stokotka wspaniałe wieści i niech tak już zostanie do samego końca:* śliczna Niunia:*
Obe !!!! Cudownie !!! Na jakim etapie jesteś ??? Też od Paligi ? Ale cudne wieści Tak się cieszę !!!!!!!! Ja przez swój koci móżdżek nic nie pokapowałam :)
Kobitki, aż się wzruszyłam :) To na razie taki początek początku, jeszcze się nie chwalimy, bo wiadomo jak jest. To na razie 7t2d licząc od OM. Ale tak, mój dzieć jest od dr P. i patrząc po statystykach pewnie dziewuszka ;)
Hej dziewczyny jestem po wizycie :) bardzo pozytywnie i za tydzień zaczynam stymulację i podchodzimy do IMSI j:) jestem mocno podekscytowana trzymajcie proszę kciuki - i wszystkim staraczkom zycze powodzenia :)
Obe wie pani jak mnie ucieszyła ta informacja naprawde od początku trzymam za panią kciuki tylko się poprostu tu nie udzielam może do czasu bo nam lekarz wspomniał cos o IVF ale nie wiem co zrobie to bardzo odległy temat. Trzymam kciuki za spokojną piękną ciżę pani i cudowne rozwiazanie.
Obe wspaniala wiadomosc :) obserwowalam jak sie cieszysz z ciazy kinii, jak ja wspierasz. Mimo swoich problemow potrafilas byc wspaniala wirtualna przyjaciolka. No i jestes encyklopedia wiedzy, dziekujemy za wszystkie rzeczowe odpowiedzi
No właśnie Obuś! Powinnaś się chwalić, nareszcie się udało po tylu Twoich przejściach, odbierz wreszcie gratulacje z radością od dziewczyn którym tyle wsparcia dałaś :) Mi również :p Zasłużyłaś na tą radość! :)
Hehe, chciałam poczekać do usg potwierdzającego serduszko :) Chociaż mam czarno na białym w wypisie - zachowana ciąża żywa :) Bardzo Wam dziękuję i jestem wzruszona, bo nie spodziewałam się takiego entuzjazmu :)
obe nie znamy się ale przyłączam się do gratulacji:) widzę że masz tu wiele życzliwych sobie osób, trzymających mocno kciuki więc nie ma innej opcji - będzie dobrze:)
ja tez cie Obe nie znam ale z Twoich wpisow bije tyle ciepla i życzliwości ze tez ci po cichu kibicowalam i ciesze sie razem z Toba. A powiedz ile czekaliscie na ten CUD?
Dzięki Madzia. Ja wiem, że to absurdalnie brzmi, że się przy ivf można niespodziewać, ale naprawdę czuję jednak zaskoczenie, że się udało już za pierwszym razem i to z pierwszych rozmrożonych. Niesamowite.
Montever weszłam tu dziś z myślą o Tobie i takie super wiesci-:) bardzo się cieszę:)))) tez bym tak chciala:) ja planowo mam zrobić betę w sobotę, ale na pewno wcześniej będzie test sikany, myślę że gdzies tak w środę