Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Było raczej odwrotnie. Federa wzięła ją pod swoje skrzydła i zakręciła jej w głowie.Stwierdziła, że nadal dotyka ją złe prawo i złe traktowanie, bo dzieci w szkole śmieją się z 10-letniej Julii, że mama dostała za nią $$$ i że mama jej nie kocha.
Nie wiem, czy była świadoma.Myślisz, że bez pomocy Federy wytoczyłaby ten proces? I zostałaby radną?
Tysiąc jest radną??? Wszyscy płacimy na jej dietę? Przeciez jej powinni dziecko zabrać! Tak samo, jak Anecie Krawczyk, która też chciała się pozbyć córki, zanim ją urodziła, żeby media miały z niej pożywkę.Komiks jest okropny :( Prawdziwy i mocny
BTW: Tysiąc stosowała anty.
Dlaczego oceniacie, że to bajeczka? Bo nie pasuje do Waszego obrazu tej pani? Powinna być głupia, zła i roztargniona?
Ale zaraz, niech mi ktoś wytłumaczy, jak to było z Tysiąc. Dla niej sama ciąża stanowiła zagrożenie dla wzroku? Czy poród? Bo jeśli poród, to planową cesarkę się robi i po sprawie.W jaki sposób ciąża może być zagrożeniem dla wzroku, jaki to mechanizm?--
Co maja mowic kobiety,ktore swiadomie rodza bardzo chore,umierajace dzieci ?i rowniez maja nieciekawa sytuacje finasowa a czasem i tez zdrowotna...
Ha, z tego co ja słyszałam, to poród może wpłynąć na wzrok, ciąża nie powinna. Ale nie wiem, nie znam się na tym. Nie chcę jej bronić, tym bardziej, że ona obrońców nie potrzebuje. W sumie dobrze, że zaistniała, to dzięki temu zaczęło się mówić na kontrowersyjne tematy. No i dobrze, że dziecko przeżyło.Argumenty, że ma kasę do mnie nie przemawiają - niech sobie ma.
"Powinna być głupia, zła i roztargniona?" - na inteligentną nie wygląda... ale to pewnie pozory, bo się ustawiła, jak mało kto.Wcale mnie ta pani nie pobudza do współczucia. Co to za kobieta, która żąda zabicia własnego dziecka, a jak już się urodzi, to robi z niego publicznie freaka? Strasznie mi żal tego biedactwa, że ma taką płytką matkę. Pomyślcie, czy byście zrobiły coś takiego własnemu dziecku?RoxyEwo, nie wypisuj się z takiego państwa, bo zostaną same chore, zgorzkniałe babochłopy, które tylko się głośno potrafią drzeć, co sie to im nie należy, a los wszystkich innych, w tym własnych dzieci, leży im głęboko w... poważaniu.