Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jedna rzecz mnie zastanawia, czy te Wasze "znajome" rozmawiają o tym z Wami na ploteczkach przy kawce? Chociaż nie, to pewnie byłyby przynajmniej koleżanki. To może w biedronce jak się spotkacie między półkami? Dziwne to dla mnie, że jesteście wtajemniczane w tak osobiste sprawy osób, z którymi się nawet nie przyjaźnicie. Z drugiej strony może to i lepiej dla nich, bo co by nie mówic sprzedawanie tego jako przykładów z życia wziętych na forum trochę by Was jako przyjaciółki dyskwalifikowało (nie szkodzi, że bez nazwisk).
To, ze Tobie nie wspomina to się akurat nie dziwię.
A po tym szczegółowym opisie, który zapodałaś, to ja się dziwię, że się dziwisz, że ja się nie dziwię, że Tobie się nie żali.
Hussy moglabys przebywac z kims 24h na dobe, znac go na wylot jednak nie daje Ci to pewnosci co tak naprawde dzieje sie gleboko w czyims sercu i glowie. Moze teraz faktycznie nie zaluje. Bo jest mloda. A moze kiedys przyjdzie tak dzien, ze nie bedzie sobie mogla tego wybaczyc.
Ja nie żaluje i zalowac nie bede. Hussy moglabys przebywac z kims 24h na dobe, znac go na wylot jednak nie daje Ci to pewnosci co tak naprawde dzieje sie gleboko w czyims sercu i glowie. Moze teraz faktycznie nie zaluje. Bo jest mloda. A moze kiedys przyjdzie tak dzien, ze nie bedzie sobie mogla tego wybaczyc.
Kaonashi, Hussy w dobrej wierze podała przykład. Żeby być "fair", powinna była błagać znajomą, żeby sama to napisała? Przecież w zasadzie nikt nie zna koleżanek Hussy, Hussy nie wytknęła jej palcami, nie zamieściła zdjęcia... Nie możemy się podpierać przykładami, jeśli ktoś nam nie wyda zgody na piśmie, że możemy?
Dziewczyny,przecież to troll jest!
--
ale za to jak rozkręci forum :D
A dlaczego mam sie nie przyznac? Najpierw mialam 16 lat matka w sumie wszystko zalatwila a ostatnio z 1,5 roku temu. W normalnych krajach to jest normalne i nie trzeba tyle za to bulic tylko u nas u kaczki taka starozytnosc. Przestancie mnie wyzywac co ja wam zrobilam?
Chyba u ciebie na wsi. Wiek nie jest zadnym argumentem do aborcji bo teraz 16latki sa na porzadku dziennym w ciazy.
Chyba napisalam ze jedną juz mam i wiecej dziciakow nie chce dlatego wykresy mam robic. Kiedys zdecydujesz sie na ciaze i bardzo bedziesz chciala w nia zajsc.
A tej o co chodzi? chyba pisalam jak bylo u mnie przy wykresie mam. Bo ja powoli myślę, że ci mózg abortowali...
Skąd wiem? Od zawsze mówiono mi, że usunięcie ciąży to pozbycie się dziecka. W mojej laickiej, antyklerykalnej rodzince
Kaonashi mam wrażenie, że w wielu, wielu sytuacjach decyzja, jaką kiedyś podejmowały nasze matki, ciocie, wynikała z tego, że kobiety czuły ogromną presję.
Chyba u ciebie na wsi.
Chyba napisalam ze jedną juz mam i wiecej dziciakow nie chce dlatego wykresy mam robic