Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jakby nocami na jakiś czas zajął się mąż? Jak on jest taki cycolub to możliwe, że wyeliminowanie nocnych karmień z piersi, nie spowodują, że nagle przestanie lubić cycusia(?)
oj różnie dzieci ząbkowanie przechodzą niestety....
a skoro on wcześniej pięknie spał to kurcze wg mnie musi być COŚ na rzeczy chyba
Mąż nie może ze względu na pracę, ma bardzo odpowiedzialną i musi mieć głowę świeżą jak idzie do roboty - tylko w weekendy do niego wstaje
No nic, spróbujemy dzisiaj w nocy jeszcze jedno podejście - mąż będzie do niego wstawał i próbował ululać na rękach
Monia, a na czym to polega? Bo w tej książeczce przeczytałam, że to właśnie takie pobudki nawet do 15 razy w nocy - jak ulał mój Krasnal...
a on się budzi z płaczem czy po prostu się wybudza?
Mąż nie może ze względu na pracę, ma bardzo odpowiedzialną i musi mieć głowę świeżą jak idzie do roboty -
Sprobuj nakarmic krasnala przed usypianiem... potem daj go tatusiowi niech sie z nim bawi do upadlego...
ale tak zeby Ciebie nie widzial (czul) ...zeby nie mial swiaomosci tego, ze jestes przy nim
Monia, bardzo współczuję, to miałaś jeszcze większy hardcore, bo Krasnal chociaż na piersi zaśnie... A ta książka warta przeczytania?
Do tego jak ma na noc zasnac to tylko na cycku.
ja też zawsze myślałam, że Ninka nie zaśnie wieczorem przy nikim tylko przy mnie
A jak sie maly budzi, to je czy tylko sie przebudza? Jak te przebudzenia wygladaja? Rozbudza sie?
Jesli to silna potrzeba ssania, to namocz smoczek w swoim mleku i daj malemu do ssania,moze to o to chodzi?
no nie mówię, żeby samych ale z mężem, babcią czy tam kimś innym bliskim
Spamuje ;) Pozwoliłam sobie na nowy wątek dla Starszych starszaków zapraszam ;)
The_Fragile, ale ja Ci wcale nie radziłam wyjść i zostawić malucha z mężem!
nie, nie przez ciebie a przez to ze na mamuskach jest o kupkach tu jest o kupkach, jedzeni, spaniu (budzeniu, doborze pierwszych butków a tak naprawde dotyczy to wciąż niemowlęcego wieku a nie starszego dziecka które już je wszystko / prawie wszystko, któremu nie zaglądasz w pieluchę i inne są "tematy przewodnie" macieżyństwa Rozumiem, że to przeze mnie i wczorajsze posty...
moje dwulatki teraz dopiero weszly w piatki pampersa
wiecznie rzepy odpadaja po bokach