Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ta tasma sprawdzi sie przy spokojnym, jak Nina dziecku, bo sobie spokojnie, pyk,pyk zakleisz.
jak ktos uzywa na dzien pieluch jednorazowych to musza byc w miare miekkie a te z tesco sa dosc twarde niestety
tzn ze pora na zmiane???
Może spróbuję, choc na razie mam pół garażu zawalone Pampkami-bo były ostatnio w promocji w kauflandzie
gagi sa do d..
biale z tesco to wiem ze moja siora z trzema moimi siostrzenicami jechala na nich i niby byly ok, ale wydaje mi sie ze sa dosc bułczaste w sensie dosc grube :]
no cos tam chlona te do kapania, takie posikiwania to chlona, wiec ja je uzywalam do posikiwania, ale posikiwanie zamienilo sie ostatnio w "bezczelne" lanie w gacie :P wiec niestety odpadaja te "kapielowki" :] a jak sie nazywaja te gatki konkretnie, bo po niemiecku to ja niestety nie dojde co jest co :] No te do kąpania to nie chłoną niczego ;-)
no ale ZYZ skoro dziecku nie przeszkadza [z tego co piszesz trzem Twoim siostrzenicom i mojej Ninie też] to czym się przejmować ?
O matko, ja raz je kupiłam i prawie cała paczka wylądowała w śmieciach. Były tak twarde, ze szyby można było nimi wybijać.Uwielbiam Lidla, ale te pieluchy to wg mnie porażka.
Były tak twarde, ze szyby można było nimi wybijać
A u mnie byly ostatnio 4+ z Pampersow Baby Active i jak dla mnie sa super !