Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po Was też to było, ale akurat nie o Erysiu myślałam jak pisałam
Dziewczyny,, z tym centrum zabaw to byl strzal w 10! Tak szalal, ze szok! Dobrze, ze mu krotkie spodnie wzielam:) polwcam dla dwulatkow
wiesz... kurde on mowi kura, tylko to r takie nieprawidlowe, takie gardlowe mocno. Tak samo kora, takie wlasbie gardlowe. To tez zle?
Pamiętam, że był na etapie jaskiniowca ;))))
nieeee... wtedy to już był na etapie miłości do jakieś Anki bo przecież było "aniaania" Ja to pamiętam, bo potem Ewka mówiła do Krzysia "no Elysiu, powiedz "aniania"
Otóż Ninka jakby ostatnio zaczęła dziwnie wyrazy przekręcać i używać dziwnych zwrotów określając rzeczy, które umiała już wcześniej nazwać poprawnie.
że najbardziej dla dziecka dwujęzycznego korzystna jest zasada "one parent (one person) one language".
i już nie nazywa się Buba tylko Kuba
--
Mam wrażenie, że on mnie zwyczajnie w świecie nie kocha...
Ostatnio wróciłam z pracy i była niania i teraputka i mówie do niego "chodź daj mamie buziaka" a on wstał i ostentacyjnie dał buzi nianiu, terapeutce ominał mnie szerokim łukiem po czym wrócił na krzesełko.
Jak ostatnio mnie nie słuchał, to powiedziałam "wiesz co? Skoro mnie nie słuchasz, to pójdę sobie daleko", a on do mnie "papa mama"... Jak ktos inny mu tak powie to płacz jest że uszy bolą...
Jak ktos do nas przyjdzie to on potem nie daje wyjść do domu. Jak ja mam wyjść to jeszcze mi torebke poda, wypchnie za bramkę i szczęśliwy woła "papa mama".
monis, bez urazy, ja sama tak mialam - nie masz faceta wiec chcesz zeby dziecko cie kochalo. bo nie masz nikogo innego do kochania.
monia,ja nie rozumiem z tym kopaniem.dawid cie kopnie raz a ty pozwalasz sie dalej kopac?i jak cie kopie po twarzy?czemu nie wstaniesz?to ze ma autyzm i jest chory nie znaczy ze moze wszystko