Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
a teraz tez mieliście ten parakrztusiec tak?
[/url]

[/url]
[/url]
;
Mogę - czekam tylko, aż może ktoś się zlituje i zacznie zlecać.
Z jednej strony doskonale rozumiem, że chcesz ograniczać koszty, ale z drugiej - ile można czekać?
[/url]
tarsza właśnie ma fazę na delektowanie się słowami typu "gówno", "siusiak"

Kał na pasożyty 21 zł razy trzy + ichnie pojemniki.
Jeżynko, badałaś kał na pasożyty? U nas był taki kaszel 2 miesiące. Czasem z wymiotami. Pisałam tu nawet - podejrzewano krztusiec a ja na własną rękę zbadałam kał parę razy i wyszła glista ludzka. Po odrobaczeniu, przeszedł.
niedomyte owoce, warzywa, gleba...etc. Trzeba zjeść inwazyjne jajo, które "dojrzewa" tylko i wyłącznie w glebie. Człowiek od człowieka nie złapie. Ostatnio wrzucałam tu cykl rozwojowy glisty.
Ninka ostatnio przywlokła "kulwa maciek", ale po jednym dniu używać przestała i powróciła do swego popisowego "Jezus Marius !!

eozynocyty (pielęgniarka mówi, że to alergiczne i że to od kataru)
tych blado-sinych powiek i pod oczami
odam, że na drugi dzień po pobraniu krwi mała złapała katar
[/url]
Mój mały miał 12 i lekarz os razu stwierdził, że pasożyty... Przeleczony na nie pozbył się kataru oraz EO spadły.
tych blado-sinych powiek i pod oczami
To też mogą być objawy robaczków....
Ale ta kulwa czy Jezus Marius
A no to robaczków się już chyba pozbyliśmy, mam nadzieję, dzień przed pobraniem mała dostała drugą dawkę Pyrentalum.
Aż jestem Teo ciekawa jaki synuś będzie... Normalnie to będzie najbardziej oczekiwany charakterek na forum ;)
pal licho z kaktusem, ale tak sie zastanawiam czy zaraz nie bedzie sprawdza moich slow odnosnie pradu np. Czy lepiwj zabezpieczyc teraz te gniazdka, bo zaczyna sie wlasnie etap eksperymentowania, sprawdzania mojego slowa?
I niech która spróbuje napisać, że tak nie będzie to poszczuję kotem.
;
Czy lepiwj zabezpieczyc teraz te gniazdka, bo zaczyna sie wlasnie etap eksperymentowania, sprawdzania mojego slowa?
Ja tam się kotów nie boję
]
Nigdy nie czekam, zawsze lekarz czekal na nas, a chodze tak i z soba (ginekolog, endokrynolog) i z chlopakami (ortopeda, neurolog). Nigdy za nic nie placilam. Pewnie indywidualnie to bedzie troche drozsze, ale jak ktos duzo prywatnie chodzi to pewnie i tak wyszlo by taniej. MoE warto sie rozgladna za czyms takim?
MoE warto sie rozgladna za czyms takim?

Moj maz ma np z pracy takie ubezpieczenie czy jak to nazwac. Dzwonie, umawiam i kazdego specjaliste mam w przeciagu dwoch dni max, zazwyczaj jest na drugi dzien.
Teorko to twoje ubezpieczenie 52 ł za m-c obejmowało wszystkich specjalistów czy tylko gina ??

[/url]
;
My tez mamy takie ubezpieczenie w luxmedzie - i co z tego - zazwyczaj trafiają nam się konowały jakieś np. laryngolog który nie umie dziecka zbadać, czy ginekolog, który nie ma kompetencji.