Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mogę - czekam tylko, aż może ktoś się zlituje i zacznie zlecać.
Z jednej strony doskonale rozumiem, że chcesz ograniczać koszty, ale z drugiej - ile można czekać?
tarsza właśnie ma fazę na delektowanie się słowami typu "gówno", "siusiak"
Kał na pasożyty 21 zł razy trzy + ichnie pojemniki.
Jeżynko, badałaś kał na pasożyty? U nas był taki kaszel 2 miesiące. Czasem z wymiotami. Pisałam tu nawet - podejrzewano krztusiec a ja na własną rękę zbadałam kał parę razy i wyszła glista ludzka. Po odrobaczeniu, przeszedł.
niedomyte owoce, warzywa, gleba...etc. Trzeba zjeść inwazyjne jajo, które "dojrzewa" tylko i wyłącznie w glebie. Człowiek od człowieka nie złapie. Ostatnio wrzucałam tu cykl rozwojowy glisty.
Ninka ostatnio przywlokła "kulwa maciek", ale po jednym dniu używać przestała i powróciła do swego popisowego "Jezus Marius !!
eozynocyty (pielęgniarka mówi, że to alergiczne i że to od kataru)
tych blado-sinych powiek i pod oczami
odam, że na drugi dzień po pobraniu krwi mała złapała katar
Mój mały miał 12 i lekarz os razu stwierdził, że pasożyty... Przeleczony na nie pozbył się kataru oraz EO spadły.
tych blado-sinych powiek i pod oczami
To też mogą być objawy robaczków....
Ale ta kulwa czy Jezus Marius
A no to robaczków się już chyba pozbyliśmy, mam nadzieję, dzień przed pobraniem mała dostała drugą dawkę Pyrentalum.
Aż jestem Teo ciekawa jaki synuś będzie... Normalnie to będzie najbardziej oczekiwany charakterek na forum ;)
I niech która spróbuje napisać, że tak nie będzie to poszczuję kotem.
Czy lepiwj zabezpieczyc teraz te gniazdka, bo zaczyna sie wlasnie etap eksperymentowania, sprawdzania mojego slowa?
Ja tam się kotów nie boję
MoE warto sie rozgladna za czyms takim?
Moj maz ma np z pracy takie ubezpieczenie czy jak to nazwac. Dzwonie, umawiam i kazdego specjaliste mam w przeciagu dwoch dni max, zazwyczaj jest na drugi dzien.
Teorko to twoje ubezpieczenie 52 ł za m-c obejmowało wszystkich specjalistów czy tylko gina ??
My tez mamy takie ubezpieczenie w luxmedzie - i co z tego - zazwyczaj trafiają nam się konowały jakieś np. laryngolog który nie umie dziecka zbadać, czy ginekolog, który nie ma kompetencji.