Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bardziej o Hugo bym sie obawiala. Dzuewczyny nie raz pisaly, ze bostonka baaaardzo niebezpieczna dla kobiet w ciazy.
A Mateo nie może wziąć urlopu na ten okres?
Skoro tamten chory już to chyba wsio ryba im czy mają ze sobą styczność.
Poza tym Nina dwa razy chora była i udało mi się nie zarazić, może tym razem też się uda....
Teo tylko, że to, że Ty nie będziesz miała krost nie oznacza, że zaraza nie przejdzie do organizmu. Kiedyś jak miałam praktyki w szpitalu, to zdrowe mamy rodziły dzieci z ospą (jakaś turbo epidemia u nas była). Dlatego ważne porządnie sie skonsultować...
Ale można się przyzwyczaić jak trzeba
Dziewczyny ale wirus ten najbardziej niebezpieczny jest w 1 trymestrze i w okresie okołoporodowym. Warto jednak zasięgnąć opinii lekarza. TEO, zawsze łapałaś po Nince bostonkę?
zawsze łapałaś po Nince bostonkę?
No, ale przy pulsie TEO to ta maseczka nie jest dobra, bo sie nie będzie dotleniać... A tlen potrzebny...
TEO, zawsze łapałaś po Nince bostonkę?
Są jakieś dzieci i p-lu obecnie chore?
Bo jak na bostonke to zbyt pojedyncze te Bąble...
a ma skupiska na podeszwacg stóp i dłoniach?
Teo, 3 raz ta bostonka, dobrze ja to zrozumialam?
I widzisz Ty nie słyszałaś, nikt z Twojego otoczenia też, a u nas w Małopolsce już od ponad dwóch lat Bostonka fruwa
A ja tylko tak chciałam Dii jeszcze do Ciebie napisać :) Ty naprawdę wierzysz, że Twój dwulatek to złośliwe tak do Madzi nad uchem pieje ? Bo serio ja nie wierzę, że Nadia czasem też tak celowo mi piszczy/głośno się śmieje czy włazi do pokoju jak usypiam Liwkę i mówi coś w stylu "Ja chcę kupę" skoro już tak o kupach dzisiaj trochę :P i stoi i patrzy, ja mam kurwiki w oczach, bo Liwka dopiero co przysnęła, no ale się nie zamknę w pokoju przecież. Ale też widze jednocześnie jej szczerość, a nie złośliwość. Ona wie, że nie wolno przeszkadzać, gdy karmię Liwcię czy usypiam, ale czasem się zapomni i wparuje, bo zobaczy coś interesującego, chce powiedzieć o tym niestety tu i teraz.
charakterystyczne dla bostonki jest to,ze wystepuje na wnętrzach dloni,stop i w buzi.
Ponoć niekoniecznie. Tzn nie musi we wszystkich trzech tych miejscach.
Ninka za I razem miała wszędzie, za II nie miała ani kropki na stopach.
Passiflora to ponoc lepiej dziala niz melisa, ja jak mam nerwa to mieszam dwa. Aha! No i jest niesmaczna, bo melise w snaku lubie
Hydro a nawet slyszalam nazwę choroba brudnych dłoni i stóp.