Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nogi spod koldry nie wystawie bo "sie boje" ze cos mnie za te noge zlap
- to ja chyba dostalam te same baterie... Moglabym spac od 22 do 10 rano:D W tygodniu zasypiam kolo 22 i wstaje 4:50 i ledwo zyje caly dzien, czasem usypiam na siedzaco przy kawie po poludniu. W weekend padam przed 23( i chlop wkurzony bo On z tych malo spiacych) i spie do ok 8 i tak ledwo wstajac ja mam za to jakies aku do kitu, wybrakowane dostalam chyba;-P i ladowarki jakos w komplecie nie bylo. ja bym mogla spac i spac, ze 3 h w dzien spokojnie, wieczorem padam o 22-23, na weekendy musze na 8 nastawiac budzik bo bym pewnie spala do 10, w tygodniu ledwo wstaje o 6. i wyobrazcie sobie ze wczoraj to mi sie oko zamknelo o 21:30!!! w sobote!!
Temperatura rosnie na wieczor,jesli dziecko jest chore. moje dziewczyny gdy były zdrowe nigdy nie miały czegos takiego,ze temperatura rosla tak bez powodu,bo spaly. dla mnie bzdura. wyzsza teperature ok,ale jeśli ma zdrowe dziecko 36.5 np.,to może mieć wyzsza o 0,2-0,3st.,a nie o stopien czy dwa.
Dorośli też tak mają.
u nas jest na odwrót- w ciągu dnia 37,5 a po zaśnięciu książkowo 36,6 C. Zawsze podczas snu mamy podwyższoną temperature