Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Monia, a może to tak jak z każdą tego typu "fascynacją", że minie samo?
na etap kupy jak u Ewy ;
Przy kupie dostanę zawału, a przy przekleństwach będę do Was nadawać z psychiatryka (o ile mi kaftanów nie założą)...
to polega na nieustannym tłumaczeniu odkąd człek zaczyna rozumieć ;)
Monia, a odgrywanie jakiś scenek?
"patrz mamusia, pan ma gołe cycki!" także ten... wiem o co Ci z tą śmierdzącą dupą chodzi ;))
"Ratunku! Ratunku! Kurwa!" - ja nie wiem co lepsze
Nie dalo sie a robil to z nerwami (jak wszystko zreszta) i rzucal tym autkiem na prawo i lewa z nerwami i histeria. To ja zabralam autko i
Ja ciagle powtarzalam aby sie uspokoil i usiadl ale zero reakcji
Po dobrych paru minutach powiedzialam ze idzie do lozka spac i zaczelam go rozbierac to
Wymieklam....
No i ważne byś podeszła w sekundę po tym jak widzisz, że on zaczyna się nakręcać... Nim dojdzie do pierwszego rzutu przedmiotem...
- no wlasnie sie nic nie zmienialo.. zaczyna mi sie wydawac, ze go rozpuscilam troche i na za duzo pozwalalam wlasnie by uniknac histerii i teraz to sie na mnie msci... Za szybko. Najpierw trzeba poczekac aż syn maksymalnie się uspokoi i choć troszkę naprawi humor.
W momencie gdy się uspokoi wymyśl jakieś fajne zajęcie... Np. lepienie z ciastoliny czy inne które lubi, a dopiero potem przejdx do "idziemy spac, rozbieramy się"... W przeciwnym razie, gdy jesteście na stopie wojenne, to Twoje polecenie jest dla niego jak płachta na byka i zaczynacie od nowa... - no wlasnie sie nic nie zmienialo..
Madzik, jak młody ruszy z mową to też będzie inaczej, bo sporo jego frustracji wynika z braku możliwości opowiedzenia Wam co mu nie wychodzi, czego oczekuje, itp...
Staram sie by byl samodzielny ale szybko sie denerwuje i ja zawsze mu pomagam a bym chciala by sam probowal a nie nerwowowo.