Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
na powiekszone migdaly regularne 3-miesieczne branie leku homeo Lymphomyosot.
i słuchem -
Nam proponowano również prywatnie, ale częściowo refundowane - koszt 1000 zl, wiec nie jest to jakaś tragedia, a termin na już. Warto się pytać w różnych klinikach bo mają takie opcje.
Dziewczyny jaką pastę do zębów dla małych dzieci?
zapisać się na zabieg z którego zawsze możemy zrezygnować
Może już jakieś bakterie się zalęgły bo przecież to się ciągnęło od miesiąca.
A jak wygląda sprawdzanie tego 3-go migdała? Przez nos?
Nam nikt nic przez nos nie badał. Tzn nie endoskopep. Taką metalową "trąbką" laryngolog przez nos oglądał...
- moj tak ma czasem, sa dni ze w nocy kaszle jak najety, a potem 2 tygodnie nic i znow w jakas noc kaszel. Ostatnio u lekarza bywalam czesto i osluchowo oki, w dzien nie kaszle wogole. Tez niewiem od czego to. Dziewczyny, spotkałyście się z kaszlem tylko podczas snu? Kaszle mi ta moja córa, przez co nie może spać :( Dość intensywny ten kaszel, są momenty, że co 2 minuty przez ok. godzine. Poza tym zdrowa.
moj tak ma czasem, sa dni ze w nocy kaszle jak najety, a potem 2 tygodnie nic i znow w jakas noc kaszel.
czy któreś z Waszych dzieci tak mówiło jak mój na poniższych filmikach?
pokazuje i rozumie prawie wszystko co mówimy. Motoryke mała skubany ma rozwiniętą chyba lepiej niż Krasnal. Dużo maluje, bawi się modelina, farby, ołówek, przewlekanie, groszki do wsadzania w dziurki - wszystko idzie mu mega sprawnie...
.
gebowy to chyba przy jaakis amebach. sory
A - jeszcze co logopeda i mój mąż mówią - ze błędem jest to, ze on rozwinął mowę bierna, dużo gestykuluje i testami potrafi wskazać wszystko, nawet to, ze chce malować. Ja powtarzam "slownie" jego gesty, ale nic z tego nie wynika, może w końcu zacznie. A mąż mówi, ze ma wrażenie, ze Gugi po prostu nie chce mówić po naszemu...
to, ze on się urodził wcześniej (3 tyg), 4 miesiące potwornych kolek + pół roku chorób,
nie patrz frag na to co mowia inni. rob swoje dalej, a maly zacznie w koncu mowic. jeednostkiiiii z uposledzeniami nie mowia. cala reszta ludzi mowi.
ja zawsze to sobie powtarzam jak cos nam nie wychodzi - ze do wiekszosci rzeczy nie tzreba byc bystrzakiem - kazdy sie nauczy predzej czy pozniej.