Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dziewczyny córka od tygodnia płacze (ryczy) jak tylko ma się do spania. Czasem zasypianie z płaczem trwa godzinę!!!!Ola jakoś w styczniu lutym regularnie darła sie,/ryczała (bo to nie był płacz) wierzgając i kopiąc z wściekłością nogami. Sprawiała wrażenie jakby wciąż spała bo praktycznie nie było z nią kontaktu jak próbowałam ja słownie uspokoić. Zazwyczaj pomagało dopiero wzięcie na kolana i przytulenie. Czasem jedynie przeczekanie ataku jedynie... Trwało jakieś dwa tygodnie. Też miałam wrażenie że ona jest w jakiejś innej rzeczywistości. W zasadzie samo przeszło. Teraz często się zdarza moczenie nocne... I tak to.

Może macie jakieś doświadczenie w temacie ?

), a co dopiero takie dziecko, nad którym wszyscy się trzęsą, wszyscy omawiają głośno jego problemy. Odpuścić, olać, zapomnieć. Wyniki badań dobre? To świetnie, znaczy, że naprawdę nie ma się czym przejmować. I tak, wiem, bo przerabiałam to w praktyce. Z pierworodną, bo za drugim razem już byłam mądrzejsza i w ogóle nie pakowałam się w żadne rozmyślania nad tym czy moje dziecko je wystarczająco dużo.

[/url]
[/url]
z tego co piszesz to w miarę zróżnicowane menu ma...jajko na miękko to bomba aminokwasów. Wyniki dobre ma więc po co go tuczyć na siłę? Dzieci rosną i tyją skokowo.
;
;
;

;
[/url
[/url]
;
ona sie tak szybko wszystkim nudzi ze masakra jakas
;
tylko ten cholerny wyrzut sumienia, piter oplywal w dostatki, a na niej "oszczedzam", no tak sie czuje normalnie, choc jej nic nie brakuje, wszystko ma wlasciewie. najchetniej to bym jakas uzywke wziela za 30 zl, ale zas wyrzut sumienia ze piter wszystko nowe, a ona wszystko stare. wezcie mi przetlumaczcie