Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
forum stwierdzili, że ma nowotwora.
Elfika, ale ja nie jestem przeciwniczka odrobaczania dzieci JESLI SA OBJAWY ZAROBACZENIA,
;
;
Hug, lekoman, łyknął zawiesine jak pelikan rybę.
Nina zażywała 42 minuty, wypijajac dodatkowo trzy szklanki wody z sokiem. Ale ostatecznie dała radę.

nie pomyslalam, ze to w sumie i lasy i skwerki i wszedzie trzeba by sypac
      Koty dostały tym razem Broadline, kojarzysz to Monia?

a powiedzcie...jak oni z objawow to tylko to chorowanie. No nie maja zadnych wysypek itd. Ale choruja czesto, z reguly sa to infekcje wirusowe i konczy sie na domowych sposobach no ale tak w kolko przeziebieni. Puerwsze 3 lata nie chorowali w ogole. Nawet gile mieli moze ze dwa, trzy razy. A teraz ciagle cos. Moze to faktycznie robale?

[/url]
[/url]
 osluchowo ok no a kaszle i kaszle

moi teraz olej z czarnuszki dostaja i sok z bzu. Bardzo liczylam, ze to cos pomoze. 
 no.i w przyszlym tygodniu chyba znowu czeka nas wizyta, bo mu sie ten kaszel.nasila.
[/url]
[/url]
w poniedzialek postaram sie dostac do lekarza.Rano podałam Zentel, dziecko ani raz już nie zakasłało, teraz też śpi spokojnie, gdzie w poprzednich dniach już o tej godzinie miał te ataki.

[/url]
[/url]

Meczace to mega.- no wlasnie... A potem wychodzi ze ja synow nie wychowala bo wszedzie wlaza i wszystko "macaja" a osoba majace spokojne i bezinteresowne dziecko nie zrozumie...
to mają bardziej zaostrzony rygor w domu- no bo ja nie stosuje zakazow.. ale trudno u roczniaka wyegzekwowac