Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
20, heh, mogę pomarzyć. U nas o godzinie 18.30 jest wielkie ziew, jak ich się uda do 19 przetrzymać to jest święto...- no to jeszcze lepiej he he, ale o ktorej wstaja?? No bo jak moj wstanie przed 8 to wielce my wyspani, bo zazwyczaj 6.30 - 7.00...

dzis poszlo wyjatkowo sprawnie. Od 20 juz sie z nimi nie bawilismy tylko trulismy, ze juz koncza swoje sprawy i ida spac. No to przed 22 zasneli i na szczescie obylo sie bez wuekszych cyrkow, ale mysle ze to glownie jednqk dlatego, ze obiecalam mu od rana bawic sie w piknik, a on teraz ma troche szajbe na tym punkcie

Po zmianie czasu o 4... Ale tradycyjnie to 5-6
;
toz to srodek nocy. Szacun Charlie

Ale jak dziecko o tej 4-5 wstanie to jaki dzień się długi robi ;)
;

) to ja bym chyba się wystrzeliła w kosmos albo emigrowala do Nowej Zelandii. Ofc sama, bez nich.
;

A Liwka dziś wstała o 3.45 !!!! 

ja już nie mogę, nie dość, że w nocy słąbo śpi, ciągle się budzi, to jeszcze tak wstaje i nie chce iść spać :(:(:( ja jestem akurat skowronkiem, więc nawet 5.3o czy 6.oo do dla mnie ok, ale 3.45 to już nie na moje siły :( jeszcze żeby przesypiała te noce, to jakoś bym może przeżyła, ale nie... z cycków to już mi nic zostało. Mam ochotę zwiać z domu :(:(:(

a może czwórki jej idą??
warto by dać na noc na próbę coś p-bólowego
albo jakieś kropelki jak camilia albo upoić ją meliską
kurcze Liwka pewnie robi sobie z ciebie smoka a to już ciężko przeskoczyć
Penny - o ja cie krece... moj to nigdy tak nie wstal... obudzil sie, posiedzial z godzinke i zasnal dalej, wspolczuuuje.. A nie masz bys sie pozniej z nia polozyla??? Chociaz pewnie pracujesz :/
no mówię Wam masakra, a wygląda całkiem super. Buja się na koniu, śpiewa sobie, tańczy, grzebie właśnie w zamrażarce, pełen chill
a ja sobie podszywam powieki do brwi, tak mi się chce spać 

O której Liwka wstała była ????!!!!
Teraz już trochę się śmieję z tego :P Jeszcze kurna wzięłam się za kotleciki z jajek, na ch...j mi tyle krojenia 

nie umiem spać w dzień ... 

dziś pozwoliliśmy sobie wstać o 9:30 to jest mega
ale serio, taka cudna pogoda, wiec wolalam żeby pojechali z tata nad jeziorko niż kisili się w przedszkolu. Może jak zostane z nimi sama to dla wygody będę go bardziej regularnie posylac. O ile wstane o 7
Ja do pracy codziennie o 5:00 muszę wstawać i raczej przez najbliższe kilka lat to się na bank nie zmieni...

)... Dlugo to trwa zanim zacznie jesc inne rzeczy?? ;)

Monia - no sok to nie chleb.... zdrowo zjesc wedline czy ogorka... A na obiad wylacznie buraki