Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ktore w teorii nie potrzebuja duzej ilosci ruchu, sa bardziej kanapowe

Maltańczyki ?
E chyba nie
z takim opisem rasy sie spotkalam bo byl moment, ze sama rozwazalam maltanczyka ze wzgledu na tryb pracy itd itp.
ja tam wole mojego charakternego konia
ale male psy to w ogole nie moja bajkaja tam wole mojego charakternego konia

zalezy chyba jaki psiak

ja nie wiem gdzie on wodniak. do tego jest psem kanapowo mysliwskim. lezy na kanapie i mysli
i potafi bezczelnie domagac sie miejsa na rzeczonej kanapie
w kaluze nie wlezieNasza paniusia to samo, a jak po zimie pełno kup to slalomem chodzi :)
a tusie okazuje, ze nie koniecznie
Gdybym tylko miała dom i ogród [tak jak Hydzia] to bym się sekundy nie wahała między Maltańczykiem a jakimś fajnym dużym psiskiem
no i nie wyobrazam sobie trzymac mojego psa w budzie na dworzu. nigdy w zyciu.

Elfiko ale chyba nie powiesz ze majac alergie na siersc psa wzielabys psa do domu??
mój Leon za skarby nie chciał na nie wejść. Bardzo szybko nauczył się siusiania na zewnątrz, ale mieliśmy dużo cierpliwości i wyprowadzaliśmy go w regularnych godzinach aby nabrał nawyku. Teraz wychodzi 3 razy dziennie i czasem wypuszczam go na ogródek, ale siku i tak robi na spacerze, bo nie lubi podlewać własnej ogródkowej trawy. Maltańczyki mają małe pęcherze, więc u nich niestety zostają regularne spacery chyba do końca życia. Ale i tak u nich lepiej niż u Yorków, moja znajoma ma 2 Yorki i 1 maltana i maltańczyk dużo fajnejszy i nie śmierdzi ;)za to Loganowy szczeka zebywy music zarcie coby szybciej dostac,o mój tak tez ma, nadal
kiedyś w ogóle nie szczekał, jakby nie wiedział, że może. Potem przyjechała moja siostra i go nauczyła szczekać na zawołanie
mam ochotę ją za to udusić, bo mój Leon na dość mocny i tubalny szczek i jak czegoś chce tzn wyjść na ogródek poromantykować, czy żebym się w końcu zabrała za gotowanie obiadu to potrafi tak mi nad uchem szczeknąć , że Młoda wywija koziołki w brzuchu.
Kobietki, a jakie koty są "kanapowcami"? Na psa sobie pozwolić nie mogę, a dla synka podobno kot lub pies jak najbardziej wskazane... Dachowiec odpada bo dwa razy dachowca posiadałam i dwa razy mega nietykalskie były, a własnie mi chodzi, żeby synek mógł bezpiecznie głaskać, tulić...

My kupujemy Eukanubęak oceniasz tą karmę?nigdy nie miałam z nią styczności i sie zastanawiam czy jest dobra jesli o skład chodzi
ak oceniasz tą karmę?nigdy nie miałam z nią styczności i sie zastanawiam czy jest dobra jesli o skład chodzi
Eukanuba sterilized - skład miesa to 19%,Brit który Nelka jadła wczesniej (tanszy) ma ok 40% miesa w skladzie.niestety nie potrafię czytać dalszej części składu karmy bo sie nie znam
Właśnie wróciłam ze szpitala z synkiem i pies reaguje szczekaniem na płacz dziecka. Co mam robić? Ja reagować, by go tego oduczyć?.
Jak Wy karmicie swoje psy?
Jak Cię zainteresuje to wejdź sobie na mojego bloga, a konkretnie na TEN wpis :) Tam jest napisane co i jak, szczerze i gorąco polecam wszystkim. Surowizna dla psa jest smaczna, przede wszystkim zdrowa, różnorodna, pies ma dużo fanu, a nasz portfel wcale aż tak nie zbiednieje, wbrew pozorom :)