Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ktore w teorii nie potrzebuja duzej ilosci ruchu, sa bardziej kanapowe
Maltańczyki ?
E chyba nie
ale male psy to w ogole nie moja bajka ja tam wole mojego charakternego konia
zalezy chyba jaki psiak
Nasza paniusia to samo, a jak po zimie pełno kup to slalomem chodzi :) w kaluze nie wlezie
Gdybym tylko miała dom i ogród [tak jak Hydzia] to bym się sekundy nie wahała między Maltańczykiem a jakimś fajnym dużym psiskiem
Elfiko ale chyba nie powiesz ze majac alergie na siersc psa wzielabys psa do domu??
o mój tak tez ma, nadal kiedyś w ogóle nie szczekał, jakby nie wiedział, że może. Potem przyjechała moja siostra i go nauczyła szczekać na zawołanie mam ochotę ją za to udusić, bo mój Leon na dość mocny i tubalny szczek i jak czegoś chce tzn wyjść na ogródek poromantykować, czy żebym się w końcu zabrała za gotowanie obiadu to potrafi tak mi nad uchem szczeknąć , że Młoda wywija koziołki w brzuchu. za to Loganowy szczeka zebywy music zarcie coby szybciej dostac,
Kobietki, a jakie koty są "kanapowcami"? Na psa sobie pozwolić nie mogę, a dla synka podobno kot lub pies jak najbardziej wskazane... Dachowiec odpada bo dwa razy dachowca posiadałam i dwa razy mega nietykalskie były, a własnie mi chodzi, żeby synek mógł bezpiecznie głaskać, tulić...
ak oceniasz tą karmę?nigdy nie miałam z nią styczności i sie zastanawiam czy jest dobra jesli o skład chodzi My kupujemy Eukanubę
ak oceniasz tą karmę?nigdy nie miałam z nią styczności i sie zastanawiam czy jest dobra jesli o skład chodzi
Eukanuba sterilized - skład miesa to 19%,Brit który Nelka jadła wczesniej (tanszy) ma ok 40% miesa w skladzie.niestety nie potrafię czytać dalszej części składu karmy bo sie nie znam
Właśnie wróciłam ze szpitala z synkiem i pies reaguje szczekaniem na płacz dziecka. Co mam robić? Ja reagować, by go tego oduczyć?.
Jak Wy karmicie swoje psy?