Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
( macie na to jakiś sposób? tłumaczę mu, że nie wolno, ale to nie działa niestety :(
zamieszkały z nami i czwórką ptaszników,30-tką pyszczaków z jeziora malawi oraz labradorem
co 2 miesiace trzeba z nia chodzic bo inaczej wyglada TAK
Ozzy to labrador :)
elfika to że Twój pies ma rodowód a mój nie to nie znaczy że jest jakimś "typem". Labrador to labrador bez względu czy ma rodowód czy nie na pewno nie jest mieszańcem. Nie życzę sobie pod moimi postami głupkowatych wypowiedzi.
--
Elfiki cudny Twój psiur :)
Bo chcieliśmy psa dokoptowac do naszej rodziny. Pominę powody. Bardziej myśle o przeszkodach. Tzn Miko pełza, ma 8 miesięcy - to chyba nie jest najlepszy czas na psa, co? Bo nawet jak dobrze dobiorę rasę, to kurczę taki szczeniak w zabawie mi chapnie Miśka. I zasiura podłogę, a Misiek to wyliże. I pogryzie mu zabawki.
ale bardziej dlatego, że idzie zima i weź tego psiaka.
widze jestes wkrecona w temat jak ja 7 lat temu ;)
Labrador to labrador bez względu czy ma rodowód czy nie na pewno nie jest mieszańcem. Nie życzę sobie pod moimi postami głupkowatych wypowiedzi.
Szczypta kiedy odbieracie kotecka ?
i druga kwestia pokazywania psa- musisz się liczyć z krytyką,
jest pełno psów przygotowywanych przez fundacje do adopcji, te psy nie siedzą na betonie w schronisku, można je wziąć do dziecka.
Ale uprzedzam, że nie jest łatwo adoptować pieska z rodowodem (w "typie" zresztą też). Jest duzo chętnych... Trzeba przejść procedury: rozmowę przed adopcyjną, wizytę przed adopcyjną, umowę adopcyjną - gdzie nowy właściciel zobowiązuje się np. wysterylizować psa, leczyć psa (nieważne ile wyniosą koszta), szczepić... etc...
W grudniu
zarzucasz mi, że mam psa z rodowodem. nie stać Cię na takiego? adoptuj. jest pełno psów przygotowywanych przez fundacje do adopcji, te psy nie siedzą na betonie w schronisku, można je wziąć do dziecka.